incicaps.com HACKED By SonTürk...!# S.a Arkadaşlar Bu Ahlaksızlara Bi Ders Olur İnş.. # Site: http://incicaps.com # Zone: http://attack-h.org/attack/?id=6321 # Turkey Cyber Army Sundu..!
Konu SonTurk tarafından açılmış, 963 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
incicaps.com HACKED By SonTürk...! konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 963. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #564986
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
# S.a Arkadaşlar Bu Ahlaksızlara Bi Ders Olur İnş.. # Site: http://incicaps.com # Zone: http://attack-h.org/attack/?id=6321 # Turkey Cyber Army Sundu..! Düzenleyen SonTurk : 09-10-2011 at 18:54. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
Arkaplandaki o müzik ne öyle ya.
Ne ayaksınız siz? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #558684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -3333
|
vurun incicileri en iyisini yapıyosunuz afferim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
Ben 2 Ayaklıyım Sen Kaç Ayaklısın Bilemem =) O müzikte neymiş madem merak ediyorsun
http://www.youtube.com/v/153A-16EtL8 buyur izle ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #430584 Yer: Lan Game?
Karma etkisi: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 96832
|
Siz hackledik dedikten 5dk sonra siteye girebiliyordum..
Sadece o kadar mı kapalı tutabildiniz? Yoksa amacınız kapalı tutmak değilde reklammı? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520078
Karma etkisi: 1700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 169865
|
O yemin videosunda terörden başka bişey görmüyom.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #508927
Karma etkisi: 463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46130
|
bence video çok güzel terörle ne alakası var adamlar kafirlere karsı savasıyorlar ALLAH üzerine yemin ediyorlar terörle ne alakalı üleklerine isgal eden kafirlere karsı savasıyorlar bu terörmü acaba ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #331
Karma etkisi: 831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 82338
|
Filistin Kudüs ve Iran gibi musluman ülkelerin , çoçuk katili ve zülüm edip zalim olan İsrail'e karşı verilmiş bir yemin muziği o. biliyorsunuz İsrail filistine yardım etmek isteyen bizim Türk kardeşlerimizide öldürmüştür. Çoçuk katili İsraili her yerde boykot edin.. Ki bu *erefsizlere hadlerinin bildirilmesi gerek... Tşkler Sonturk....
Düzenleyen Kokoin : 11-10-2011 at 08:40. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
Turkey Cyber Army Olarak İsrail Devlet Sitelerine Sanal Savaşımız Sürmektedir Biz Filistinli Kardeşlerimizin Her Zaman Yanındayız Yanında Olacagız.
şimdi videoya geldiğimizde Wing Chun Kardeş O Terör Dediklerin Bir MÜSLÜMAN ! Düzgün Konuş Tamammı O İnsanların Anlında Ne yazdığını Bilmiyorsun Burda terör diye laf atıyorsun terör müzigi olsa indexime koymazdım Biz TÜM FİLİSTİN HALKININ , TÜM MÜSLÜMAN HALKININ DAİMA YANINDAYIZ SANAL DA BİLE OLSA ONLARI DESTEKLİYOR PROTESTOLARIMIZ SÜRECEKTİR...! shoq kardeşim senin sorunuda cevaplıyıım amacımız reklam yapmak degil amacımız protesto inciler grubu da bi hacker grubudur eş zamanlı saldırıları oluyor.. sanalda tüm türk hackerlar israil ile siber savaş yapmaktadır bizde incilerin bu savaşa katılmalarını isterken onlar elalemn çplak fotolarını yayınlıyor dalga geçiyorlar dinimize yakışmayan şeyleri yayınlıyorlar sence bu hoş bişey mi Düzenleyen Balamir : 11-10-2011 at 19:42. Sebep: Flood Yapmayın |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
yapan iyi yapmış indexe falan bakmadım da keşke tamamen kapatabilselermiş iyi olurdu
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336056
Karma etkisi: 7476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 747178
|
Guldurdun.
İnci nin de cok umruydu inicaps kapanmis acikmis. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520078
Karma etkisi: 1700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 169865
|
İşte Gayri müslümlere kafir deyip de onlara karşı savaştığın için terör diyoruz buna hristiyan olmak veya afrika kabilesi dinlerinden birinden olanlara kafir dediğiniz için terör diyorum yoksa Filistinde öldürülen masum insanların kanı için yeri gelir bizde savaşırız barış gelmesi için aynı şekilde bi yerde masum hristiyan ölüyosa onun içinde savaşırım ben barış için. dini müslümanlar ve ötekiler diye ayırmak en büyük terörizmdir.İsrail üzerinden fakir edebiyatı yapıp duruyosunuz.Birazdan başka şeyler düşünün bi hristiyanı düşünün 30 yıl bilinçaltına yerleştirilen dinini değiştirmesini atomu parçalara bölmekten daha zor olduğunu düşünün.Sen hala kafirlere karşı savaştığını düşünüyosan benim gözümde teröristen farkın yok gerçi buda seninsuçun değil öle yetiştirilmişsin bu yüzden yinede sizden tümüyle nefret etmiyorum .Unutmayın bi insan genleri ve sosyal çevresi izin verdiği kadar özgürdür.Bu yazının üstüne hala kafir müslüman diye ayırıyosan ben bişey demiyorum senle tartışmaya bile girmem.Git Masum öldüren İsrailiyle savaş diyoz sana ama gidebilirmisin hayır sözde hepiniz polatsınız
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #560755 Yer: Eskişehir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -15180
|
İncicilerin amacı internetteki sansüre karsı tepki yapmak
Yanlız liseliler cıvığını çıkarttı Bu arada arkadaki müzik yerine türkçe bir şey koyabilirdin ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112353 Yer: Adana
Karma etkisi: 293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28749
|
Altını Şer
İNCİSİ KER.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #553613
Karma etkisi: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1235
|
İnci Caps <3
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hacked By ....... PaLa Acıklarınızı Kapayınız | misafir910 | Web Hacking ve Güvenlik | 2 | 30-06-2008 19:29 |
| Hacked Hacked Hacked !!!! Uruk ;) | ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ | Defaced | 7 | 26-07-2006 22:38 |
| Hacked Hacked Hacked Hacked!!!!! | c3h3n | Defaced | 29 | 07-06-2006 13:50 |
| Site Mail Listesi Çalma | yasarhack | Web Hacking ve Güvenlik | 8 | 05-03-2006 19:25 |
|
|