İndex YiyorumSa. Arkadaşlar vbulletin forum sitem war 2 kere index yedim vbulletinde acık varmıs yardımcı olacak varmıdır bana bu konuda
Konu FreeWaLLe tarafından açılmış, 229 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İndex Yiyorum konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 229. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407480
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Sa. Arkadaşlar vbulletin forum sitem war 2 kere index yedim vbulletinde acık varmıs
yardımcı olacak varmıdır bana bu konuda |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Sarı çizmeli mehmet ağa vbulletin'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz kullandığınız null sürüm ise orjinal yükleyin olmadı dosyaları taratın shell atılmış olabilir server'da açık olabilir kullandığınız cpanel sürümü eski olabilir böyle 50 tane şey saya bilirim size
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407480
![]() Karma: 10
|
bana bu konuda yardımcı olabirmisiniz aceba?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ......ılı......ıl||lı. Misery Index .ıl||lı......ılı...... | TheVikinGs | Müzik | 5 | 15-10-2009 02:42 |
| Güiza: Kafayı yiyorum | JoHN WaLKER | Fenerbahçe - Galatasaray | 3 | 18-03-2009 17:11 |
| ...:::Ice:::... Index Maker v1.00 | The-Ice | Wardom Programları | 4 | 17-01-2009 20:55 |
|
|