Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
İndirme Başına $0.40-$0.80Hızlagelişen sanal dünyada hergün kaşınıza yeni fırsatlar yeni teklifler çıkmakta.Hepside size en iyisini vaad etmekte ama gerçekten vaad ettikleri kadar iyiler mi? http://www.fotocunuz.com/image-669F_4B8E5471.jpg Hoşgeldiniz Share Cash download başına para kazanbileceğiniz |
|
|||||||
İndirme Başına $0.40-$0.80 konusundaki toplam yorum: 55, okunma sayısı: 2615. |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77686 Yer: sen..
Karma etkisi: 11082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
Hızlagelişen sanal dünyada hergün kaşınıza yeni fırsatlar yeni teklifler çıkmakta.Hepside size en iyisini vaad etmekte ama gerçekten vaad ettikleri kadar iyiler mi? ![]() Hoşgeldiniz Share Cash download başına para kazanbileceğiniz yeni nesil bir upload sitesidir.Size sundukları ise yüksek geri ödeme,kullancı dostu arayüzü ve ilgli yönetici kademesi. Share Cash i farklı yapan ne? 1000 indirim işlemine karşın 5 dolar veren sitelerin aksine ShareCash size her download başına 40 cent ile 80 cen arasında ödeme yapan bir sisteme sahitptir.Bu değer ise günümüzde henüz hiçbir dosya paylaşım sitesinin teklif edemediği bir değerdir,yani mevcut en karlı sistemdir.Üstelik dosyalarınız belli birboyutta olmasıda şart değildir.Ufak boyutlu bir metin belgesinin bile indirlmesi gelir elde etmeniz için yeterlidir. Sistemin Bazı Özellikleri: >Mevcut en yüksek download teklifi-Dosya başına 40-80 cent kazanma >Davetiye sistemi-Yeni üyeler davet edererk adlıklarının %10 unu ek olarak elde etme >Premium üyelik-Sizin dosyanızı indiren kişi pramium hesap aldığında 75% oranında gelir elde etme >Affiliate mesaj sitemi-Üye ettiğiniz kullanıcılarla site üzerinden rahat mesajlaşma sistemi >Düşük ödeme limiti-10$ ve üzeri meblağların talep edilebilmesi >Dosya çeşidi sınırlamsı olmaması-Her türlü dosyayı upload edebilmeniz >Upload Manager-Rahat dosya upload imkanı sağlayan basit arayüz >7/24 online forum ve canlı chat servisleri >Remote upload-Uzak bağlantı ile başka yerlerde mevcut olan dosyalrını aktarabilme özelliği. Hemen üye olun kazanmaya başlayın. Ödeme kanıtı ; ![]() 2. ödemenin kanıtı ; ![]() ![]() Sitenin paypal üzerinden ödemeyi deteklemsi sayesinde gerçek olrak elinze paranın geçebilceği bir sistemle karşı karşıyasınız... Refli Üyelik Direk Üyelik Edit: Yukarda yazdıklarımın dışında şunları eklemek isiyorum; Şimdi içinizden çıkıpta "Sende mi" diyebilirsiniz.Eğer gerçekten işe yaramasaydı bu konuyu alıpta foruma açmazdım.2006 yılından beri wardomu kullanıyorum ve hiç bir forumda uzun süren ve aktif kullandığım bir üyeliğim yok.Tutupta wardomu spam yapmak için kullanmam ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=356562 SC ye üye olurken aklımda hiç para kazanacağım yoktu.Sadece denemek için üye olmuştum.Sonra dosyalarımın indirildiğini görüpte her gün bişeyler biriktiğini anlayınca "Neden olmasın?" dedim.Başlarda -ki birkaç hafta önce - her ay rapidden premium hesap alacak kadar kazansam yeter diyordum.Sonuçta hergün 1 dolar yapsam bile üstüne bana para kalırdı.Beklediğimden de fazla biriktiğini görünce ne yalan söyliyim bende şaşırdım.Şuan burdan azda olsa bişeyler biriktirmek için kullanıyorum sistemi.Gidip işe girsen daha çok kazanırsın varkitne yazık diyenler de olabilir.-Tamamen katılıyorum-ama işin güzel kısmı bu işe vakit ayırmamın gerekmeyişi.Upload ettiğim tek şey "Metin Belgeleri".Bunların boyutlarıda daha 20 kb yi geçmedi.Çoğu 0.01 kb ![]() Konuyu buraya açmamın sebibi madem böyle bir nane var neden yararlanmayasınız.Çok basit bakarsanız en kötü ihtimalle her ay kendinize bir rapid premium hesap alırsınız yani Ki okadar az kazanacağınızıda sanmıyorum.Ne paylaşıp nekadar kazancağınız tamamen size kalmış.Herşeyde olduğu gibi nekdar çok uğraşırsanız okadar çok kazanırsızın.Şuan yaptığım tek şey akşsam yatmadan önce toplam 30 dk dosyalarımı hazırlayıp gerekli yerle yollmak oluyor.Gündüz kazancım 0.40-0.70 arasında deişiyor.Sabah kalktığımda ise 4-5 dolar oluyor.(1 günde max 7.81 yapabilmişim) En çok para kazandıran ülkeler Amerika,Kanada,İngiltere,Avustralya ve avrupa ülkleri. Düzenleyen __DeFeNDeR__ : 01-05-2010 at 15:08. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #221568 Yer: İzmir
Karma etkisi: 2686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 268211
|
Alıntı:
http://www.wardom.org/bolum-kurallar...i-t255144.html |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1107347
|
konuyu önce bir postaladım daha yazacaklarım bitmedi,hala editliyorum.Bu diyğer yerlerde yazdığım kalıp
![]() Düzenleyen __DeFeNDeR__ : 05-03-2010 at 21:22. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #387736 Yer: altının üstü
Karma etkisi: 5360
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 535654
|
ben üye olmucam ama üye olacak arkadaşlar referans dan üye olursa daha iyi olur arkadaş o kadar paylasmis
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #389062
Karma etkisi: 1663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 166097
|
kardeş sharecash önceden çıkmıştı
sadece amerika ve ingiltereden yapılan downloadlar sayılıyo diye biliyorum yanlış mıyım ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
En Yardımsever Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398031 Yer: 'in Dibi .
Karma etkisi: 57189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5717995
|
bu ülkede hala aç kalanlar war
bu kadar para kazanma yöntemi warken |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
Mesajı birhda bir düzeltim buraya uygun hale getirdim.Şu konuyu birdaha belirtmek isityorum.4 yıllık üyeliğimi 5 MArt 2010 gelsinde güzel spam yapıp ref toplyım diye kullanmadım.
Ortada bir kazanç kapsı varsa yararlanın sizde sebeplenin istedim. Sonuçta herkez internet denilen mereti bir şekilde kullanıyor.Kimimiz programlarla,kimizimiz müziklerle,kimimizde filmlerle ilgili ihtiyaçlarını gidermek için kullanıyor,neyi nerde arayıp nerde bulacağını az çok biliyor.Eğer bir şeyler biliyorsanız(paylaşım yapmak adına) bunu niye paraya çevirmeyesiniz ki... Şunada söylemem gerekirki bu sistemi sakın büyük bir kazanç kapsı gibi göremeyin.Çooook büyük hırsalarla işe girişipte saatleriniz boşuna harcamayın.Bu tip şeyler hezaman gelip geçidir,mühim olan azami düzeyde yararlanmasını bilmektir!!Bir motitörün başında günlerinizi aylarınızı harcayıp para kazanma sevdasındaysanız böyle bişeyin olmadığını bilmenizi isterim.Bu sistemde kısa sürede zahmetsiz ek gelir olrak bakın ötesini beklemeyin... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=356562 Çok önemli not:Benim refimden üye olanlar ne kazanırsa onların kazandığının %10 kadarını bende elde ediyorum.Herşey sizin için edebiyatı altında ref topluyor muhabbeti olmasın.Bilerek üye olmuş olun yada refsiz üye olun vs Düzenleyen __DeFeNDeR__ : 10-03-2010 at 19:36. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102321 Yer: AnTaLyA
Karma etkisi: 16028
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1602092
|
odeme aldınız mı hiç
genelde hep veriyoruz diyip vermiyorlarda ondan sordum![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #417492 Yer: İzmir
Karma etkisi: 3303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 330059
|
Bunlar moda oldu sanırım
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Ama şöyle birşeyde var.Bunlar bayadır bu işi yapıyorlar.Netten baktığım kadarıyla daha hiç paramızı vermedi kandırdılar bizi diyen yok.Kazandım diyenler elbette hep var ama kandırldım diyen olmayışı güven veriyor.Birde sadece yabancı değil yerli kullanıclarında ödeme resimlerini görmüştüm.Ama dediğim gibi ilk ödememi alınca eklerim almazsam konuyu sileriz karalama kampanyasına başlarım bende ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102321 Yer: AnTaLyA
Karma etkisi: 16028
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1602092
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #429456 Yer: siz Yurtsuz
Karma etkisi: 6189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 618655
|
hocam türkiyeden download yapınca sayılmıyormu
Düzenleyen yunusslp : 05-03-2010 at 21:35. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
|
mesaj güncellendi
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377264 Yer: Pesimist Underground Rap/Karamsar Yeraltı Rap
Karma etkisi: 10573
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1056862
|
Üye oldum.
Şimdi ne yapabilirim. ![]() Mesela paypal falan nedir bilmiyorum. Parayı nasıl alabilirim? Yaş sınırı var mı bir de? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| online para sharecash |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|