İnternet baĞlantim kesİlİyorWindows 7 işletim sistemi kurdum ancak kurduktan sonrada bir süre USDownloader kullandım yani normal indirmeler yaptım. ESet Smart Security kullanıyorum antivürüs olarak. Burda önce sıkı koruma seçmiştim ağı göremeyince normale
Konu erkalbayrak tarafından açılmış, 875 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İnternet baĞlantim kesİlİyor konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 875. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #383798
Karma etkisi: 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 434
|
Windows 7 işletim sistemi kurdum
ancak kurduktan sonrada bir süre USDownloader kullandım yani normal indirmeler yaptım. ESet Smart Security kullanıyorum antivürüs olarak. Burda önce sıkı koruma seçmiştim ağı göremeyince normale döndüm Usdownloader de zamanlayıcı kullanmıyorum çünkü statik IP var. tek yaptığım ayar ise YENEDEN DENEME GECİKME SÜRESİNİ "0" Yapıyorum a kadar. RapidShare Manager de kullanıyorum onda da aynı problem oluryor yani internet kesiliyor. Ya virüs var sanki ama sadece Rapid indirmeye kalktığımda kesiliyor anlamadım gitti. ne zaman rapidden dosya indirmeye kalksam adsl bağlantım kesiliyor. USD yi kapatıyorum problem yok açıyorum yüzde 1 veya 2 ye gelince yine gidiyor. Ya arkadaşlar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=328469 yokmu bunun çaresi virüs mü nedir anlamadım. Rapid programı ile de indirme yapamıyorum lütfen yardım edin. Virüs taraması yaptım virüs de çıkmadı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
|
Yokmu yardım edecek ??? ustalar nerede
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
vallahi bravo bir tek yorum yapılmayan mesaj olarak tarihe geçecek bu konu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #323464 Yer: Lost Northern Star
Karma etkisi: 2576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 257170
|
yeniden deneme gecikme süresi seçeneğini tamamen kaldır, bağlantı kesilme sebebin modemin kendini devamlı olarak yeniden başlatması...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
hayır ondan değil çünkü, yüzde 20 lerde internet bağlantısı kesiliyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #323464 Yer: Lost Northern Star
Karma etkisi: 2576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 257170
|
dosya indirirken oluyo demişsin, kullandığın programın ayarlarını tekrar kontrol et, olmadı programı sil, baştan yükle...başka diyecek bi şey olduğunu sanmıyorum...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #362659
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 290446
|
ee tabiki kimse cevap yazmaz adam gibi anlatmamıssınki usb mi erhernetlemi modeme baglı modemin kaç portu var modemin markası ne modemin ebatları ne yukseligi genişligi agırlıgı vs.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350026 Yer: deyim,yukarılar yaramıyo...(=
Karma etkisi: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 42039
|
belki hatlarda problem var?önceden beri bu problem olsa şimdiye hallederdin,bazen burdada oluyo özellikle pazar günleri
panik yapma düzelir o virüs taramasını norman ile yap şimdiye kadar gördüğüm en iyi temizleyici,pc özelliklerin windows 7'yi kaldırmıyodur belkide?xp yada vista kullanırken böyle bi sorun varmıydı?tavsiyem temiz bi format çek gereksiz prog. kurma temanı bile klasik yapıp kullan pc'nin hızlandığnın farkına varıcaksın...![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=328469 ve son birşey ethernet kabloların açıktaysa bi temassızlık olabilir öncelikle kablolara bak derim.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|