İnternet Bağlantisi Acil Yardim lazımm.....wordom üyelerine selam.. hemen sorunumu anlatayım.. simdi bir tane laptop var kullandigim bir tane de masaüstü laptop la kablosuz baglanti yoluyla internete giriyorum.. modem erisemeyecegim bir yerde yani komsudan alıyorum..
Konu mechul79 tarafından açılmış, 488 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İnternet Bağlantisi Acil Yardim lazımm..... konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 488. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114946
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 35
|
wordom üyelerine selam..
hemen sorunumu anlatayım.. simdi bir tane laptop var kullandigim bir tane de masaüstü laptop la kablosuz baglanti yoluyla internete giriyorum.. modem erisemeyecegim bir yerde yani komsudan alıyorum.. ben masaüstü pc yi de nete baglamak istiyorum kablo yoluyla bunu nasıl yapabilirim yardimci olun lutfen.. kabloyu modeme baglama şansım yokk laptopa baglayım masaüstüne net verebilir miyim eger verilebilirse nasıl yapacagimi ag ayarlarını nasıl yapacagımı anlatırsanız cook sevinirim simdiden herkese tşk ederim acil yardima ihtiyacım varr.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=251403 saygılar.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
hocam çelişkiler ile dolu bi yazı olmuş,kabloyu bağlama şansım yok modeme demişsin,,sonra notebook'a bağlayım demişsin...bu şekilde bağlantı alamazsın,,,sen masaüstü için de bir tane wireless adaptör al,,,olsun bitsin...
![]() saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #117824
Karma etkisi: 981
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 97526
|
Alırsın Laptoptan Baglantı Laptopun Erhernet Çıkışına Kabloyu Bagla Birini de Pc Deki Ethernet e Bagla Kablo Düz Yada Cross Olabilir Baglantına Gir Oradan Baglantii Paylaş Yap Diger Pc Görür Tam Ayrıntılı Anlatamıyorum Çünkü Denemedim oluyor yani baglanti paylaş ile..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
saolasın kardes daha ayrıntılı bır sekılde anlatsan cokk lazım yaw kablo ile baglanmasi lazım wireless le baglanti yapmak simdi bir suru masraf ev kablo dolu ![]() daha acık anlatabılırsen hanı nerden nereye tıklayacan gıbı ilgin icin tşk ederim.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
7 inci Mesaj
Düzenleyen ottomanmurat : 29-12-2008 at 00:43. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
saolasın kardes ilgin icin ilk basta anlatıklarını yaptım yanı usb modemle degıl laptop kablosuz modemle baglı ama kablo cros degıl mıs ondan baglanmadı herhalde internete yarın sabah olsun kablo yaptırayım oyle deneyeyım olmazsa yıne yazar bilgilendiririm cok tşk ederim ilginiz icin.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
Mecul Kardeşim Özel Mesajda Attım Sana Okudun Mu Bilmiyorum Ama Ben Eve Geldim Laptopta Wireless Baglantıya Tıkladım Baglantılardan Özelliklere Gir Sonra Gelişmişe Gir Baglantı Paylaş Kutucuklarını Doldur Sonra Cross Kablo Kesin Olacak Birinci Uç
1 Turuncu Beyaz 2 Turuncu 3 Yeşil Beyaz 4 Mavi 6 Mavi Beyaz 7 Yeşil 8 Kahve Beyaz 9 Kahve Rengi Karşı Uç 1 Yeşil Beyaz 2 Yeşil 3 Turuncu Beyaz 4 Mavi 5 Mavi Beyaz 6 Yeşil 7 Kahve Beyaz 8 Kahve Rengi Kabloyu Diger Pc ile Laptopa Bagla Otomatik Baglanır Ama ikisi de Aynı Çalışma Gurubunda Olacak ip leri Otomatik Alsın Daha Saglam Çalışır Bu Kadar Kolay.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=251403 Kolay Gelsin Normal Pc De Net Biraz Daha Yavaş Olur 100 De 10 Kayıp Olur Hızda .. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
cok saolasın kardes ılgın alakan ıcın dedıgım gıbı yarın oglenden once baglantıyı denıycem ozel msj baktım sımdı yarın baglantıya gecerız tekrar tşk ederim.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
kardes cok saolasın denedım oldu allah razı olsun yardımların ıcın....
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
Senden De ALLAH Razı Olsun Bir işe Yaradıysak Ne Mutlu Bize..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|