Internet Hızım :(Merhaba arkadaşlar ben hemen konuya giriyim. Ben TTNET 1 MBPS sınırsız kullanıcısıyım. Fakat arkadaşlar son günlerde internet hızım gözle görülür şekilde anormal yavaşladı. Bu konuyu açmak bile beni uğraştırdı. İnternet
Konu kidvcmişel tarafından açılmış, 834 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Internet Hızım :( konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 834. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388495 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36060
|
Merhaba arkadaşlar ben hemen konuya giriyim. Ben TTNET 1 MBPS sınırsız kullanıcısıyım. Fakat arkadaşlar son günlerde internet hızım gözle görülür şekilde anormal yavaşladı. Bu konuyu açmak bile beni uğraştırdı. İnternet hızım neden bu kadar yavaş ? Yardımcı bir programda kullanmıyorum nedeni ne olabilir ? TTNET'i aradım bilgilendiricez sizi dedi fakat bu ilk değil, adamlar hep bilmem ne raporu oluşturup bi yere yolluyoruz sorunu halledip sizi arıycaz diyolar fakat nerde.
![]() Doğrudan link: http://img696.imageshack.us/img696/5021/nethz.png Sizce hangi internet şirketini kullanmalıyım ? TTNET dışında. Bilgilendirir misiniz. Yani örnek veriyorum smile adsl'nin iyi kötü yanları, superonline fiber internetin iyi kötü yanı şeklinde. Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim. 10 saniyelik bir video'yu izlemem bile 10 dakikamı alıyor ve ilk defa upload hızım download hızımdan yüksek çıktı. Lütfen bu konuya bi el atın yaa ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254914
Karma etkisi: 1411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 140711
|
Wallaha dostum benimde başıma gelmişti öyle bir şey ama ilk önce bilgisayarına format atmakta başla sonra modeme reset at olmazsa birde farklı bir modem dene çünkü en çok bu sebeplerden olabilir hala aynı sey yapıyorsa telekom ara dicem ama saten aramışsınız..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
Bilgisayarıma geçenlerde format attım ondan değildir. Eğer bu sorunu yaşamaya devam edersem ilk işim ttnet denilen b*k çukuruna gidip internetimi kapattırmak ve başka bir firmaya geçmek olucak. Sabrımı zorluyorlar çok fena.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Asker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #244378 Yer: izmir
Karma etkisi: 25201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2519414
|
Eğer superonline fiber bulunduğunuz yerde var ise durmanız hata
10 mb kullanıcısıyım premium down yaparken hız 1300 kb larda oluyor 49 lira ödüyorum sanırım...![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #302929
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
senin hattınla alkalı bi şey kablolarından da olabilir , rj 45 den olabilir ama ttnetten bu kadar düşük hız olamaz benim download hızım 650-750 altına düşmüyo , ayrıca diğer firmalara geçsen ne olacakki alt yapı yine telekomun ozaman da başına gelebilecek arızalarda muhatab bulamayacaksın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
rj45 tam olarak ne oluyor ? Superonline benim bulunduğum mevkii'de yok. Ama çalışmalar varmış bugün aradım. Yani ben kararlıyım superonline ilk tercihim. Fiber internet'in benim mevkii'me geldiği ilk gün ttnetle ilişkimde bitmiş olacak...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312869 Yer: Balıkesir
Karma etkisi: 138
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13431
|
smile adsl kullanıyorum ve memnunum.. Tavsiye ederim
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
Kotalımı ullanıyorsun yoksa dial-up lamı baglanıyorsun anlamadımki birde ip adresini kontrol et muhtemelen 98 yada 92 ile başlamakta birde sistemde trojan yada virüs gibi bir ihtimal varmı yoksa eger kesin senin baglantında bir sorun var ben yıllardır ttnet kullanıyorum smile dopng yada biri hepsinin alt yapısını saglayan zaten ttnet sadece isimler degişik
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=437628 ama fiber otik kablo üzerinden denildigi üzere baglantı saglarsan bu süratin yaklaşım 100Mbit e kadar çıkar dedigim gibi pc yada modem arayüzünde bir skıntı var senin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443412 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 50954
|
Sınırsızlar da Adil kullanım hakkı var onu geçmişsindir .. yani sınırıszda 15 gb lık indirmeyi geçtiysen ay sonu gelene kadar 512 kbps internet hızı kullanacaksın sözleşmenin arka sayfasında yazmaktadır bu durum
![]() Düzenleyen acimasizfenerli1992 : 07-11-2010 at 15:42. Sebep: daha açıklayıcı cümleler yazdım |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
|
IP adresim 88 ile başlıyor. Yukarıda belirttiğim gibi 1 mbps sınırsız kullanıcısıyım kotasız yani. Net limitsiz paketide kullanmıyorum yani 15 GB'lik adil kullanım hakkı olayından haberdarım o nedenle 1 mbps'lik sınırsız'a geçtim.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
dns leri değiştirdiyseniz . bu da hızınızı yavaşlatır.
ama genelde ttnet kaynaklı oluyor. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
|
DNS'leri otomatik al dedim zaten ne olur ne olmaz diye, yine aynı sorun. Akşam arıycaz dediler bakalım düzelcek mi :P
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #479623
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
Eger sen buna hız diyorsan Forumda bi arkadaşta var yaklaşık 10 mbit alıyor ve kesintisiz ayrıca Almanyadaki arkadaşım 50mbit sınırsız ullanıyor ve verdigi fiyat 25Euro sen baya baya kasveti kalmışsın hız konusunda ben memnunum vala 1sınırsız kullanıyorum ama Sidar ustamında dedigi gibi bazen ttnet dns leri çok ama çok yavaş çalışmakta hızlı dns leri her gün deniyorum imzamda olanlar başarılı ve güvenli karar sizin
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
|
Sorun düzelmiştir. Muhtemelen ttnet'in sıradan yaptığı dandik olaylardandır. Neyse konuyla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|