İnternet IP üzerinden yerel ağa bağlanmaarkadaşlar sorunum şöyle, işyerimdeki internet üzerinden evimdeki bilgisayarın ağına bağlanmak istiyorum. böyle bi imkan war mıdır? varsa nasıl olabilir? modemin arayüzüne ulaşabiliyorum ve internet ip adresi de hazır bulunmaktadır elimde.
Konu tugo1907 tarafından açılmış, 831 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İnternet IP üzerinden yerel ağa bağlanma konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 831. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #307129
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar sorunum şöyle, işyerimdeki internet üzerinden evimdeki bilgisayarın ağına bağlanmak istiyorum. böyle bi imkan war mıdır? varsa nasıl olabilir? modemin arayüzüne ulaşabiliyorum ve internet ip adresi de hazır bulunmaktadır elimde.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
nat konusunu bir araştır,,network adress translation... modem arayüzünden yapılıyor...
saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
windows üzerinden ,uzak masaüstü bağlantısı yapabilirsiniz
yada server iletim sistemi kurmanız lazım,,, yada Alpemix kuracaksınız..... veya team TeamViewer kullanacaksınız.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #307129
|
@ReQuiemForAsaW
cevabın için teşekkür ederim. biraz araştırdım fakat şöyle bi problem var. karşıdaki bilgisayarın açık portunu bulmam gerekir mi yoksa modemden hangi portu yönlendirirsem yönlendireyim bilgisayara ulaşabilir miyim? @sidar2000 ağa bağlandığımın görünmemesi gerek kontrol amaçlı bağlanıyorum çünkü, yani 3. parti yazılımlar pek sağlıklı olmayabilir bu açıdan. Düzenleyen tugo1907 : 30-03-2011 at 21:22. Sebep: cevap yazılırken gelen mesaj |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #406491 Yer: imdeyim
Karma etkisi: 800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 79745
|
Alıntı:
![]() Buradan girebilirsin (cep yakabılır) ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #405100
|
Bilgisayarım->Özellikler->Uzak->Uzak Masaüstü işaretlenir ve başlat->programlar->donatılar->iletişim->uzak masaüstü bağlantısına izin vermen lazım. modemin arayüzünden gelişmiş ayarlar nat menusu veya ağ cevirici adı altında port yönlendirme veya sanal sunucu menüsünde ip adresini yazman lazım tabiki ilk önce pc ne sabit ip ataman lazım ... atadığın ip numarsını örnek verirsek misal 10.0.0.10 verdik modemde bu ip numarsına 3389 portunu açman yeterli yanlız modemin zyxel ise güvenlik segmesinden tcp udp düşür değil izin ver demen lazım saygılar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41886
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10203
|
eskiden modem yokken sifreyle internete girebliyorduk
telefondan |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #533952
|
+++++++++++++++++++++
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Internet Explorer 6 Nasıl Kaldırılır ? | TechniQue | Resimli Program Anlatımları | 0 | 07-10-2009 15:16 |
| Çeşitli uzantılarda mail adresleri | Weedon | Mail Hacking ve Güvenlik | 4 | 26-08-2006 08:37 |
| Ücretsiz E-Mail Servisleri | bbberke | Mail Hacking ve Güvenlik | 5 | 10-04-2006 17:49 |
| İnternet üzerinden telefon görüşmesi nasıl yapılır? | asimcan | Webmaster Genel | 42 | 26-04-2005 10:31 |
|
|