Internet Nasil Local Networke PaslastirilirArkadsalar bilgisayarimda 2 ethernet karti var. 1 ile internete baglaniyorum. 2 ile ic network agina. internetimi ic networkume paylastirmak istiyorum. ic network kablo biri ethernet kartima digeride wireless router bagli.
Konu nevta tarafından açılmış, 349 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Internet Nasil Local Networke Paslastirilir konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 349. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65842
Karma etkisi: 240
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23398
|
Arkadsalar bilgisayarimda 2 ethernet karti var. 1 ile internete baglaniyorum. 2 ile ic network agina. internetimi ic networkume paylastirmak istiyorum. ic network kablo biri ethernet kartima digeride wireless router bagli. Bilgisayar paylasim verdiginde birbirlerini goruyolar ama wireless router bagli bilgisayarlar internete cikis yapamiyorlar. Acaba bu networkte ne gibi bir ip dagilimi yapmaliyim? Ekte networkun bir resmi var. Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
işletim sisteminin xp olduğunu varsayıyorum.
* Ağ Bağlantılarından; internete bağlı olduğun ethernet karına sağ tuş özellikler yap.. gelişmiş sekmesinden bu ağı paylaştıra tıkla.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=204209 Networkune bağlı olan ethernet kartının ip adresi otomatik olarak 192.168.0.1 olacaktır. * wireless router.ın ip adresini 192.168.0.254 yap ve dhcp özelliğini ip adresi : 192.168.0.2-192.168.0.253 Ağ Gecidi: 192.168.0.1 DNS : 192.168.0.1 Şeklinde ayarla makinalar sorunsuz şekilde internete girecektir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
niye bir bilgisayar üstünden dağatmaya çalıştığını anlamadım madem wireless router'ın var onun üzerinden bağlansana her iki bilgisayarıda ?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|