internetim sürekli kesiliyorarkadaşlar merhaba. Bilgisayarım bir şeyler yüklediğim için sürekli açık ama bi süre kullandıktan sonra interneti hiç bi sayfayı açmıyor ,bağlantı var gösteriyor ama siteleri açmıyor. Ben de bağlantıyı kesip yeniden
Konu falloutboy tarafından açılmış, 1060 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
internetim sürekli kesiliyor konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 1060. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #125572
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım bir şeyler yüklediğim için sürekli açık ama bi süre kullandıktan sonra interneti hiç bi sayfayı açmıyor ,bağlantı var gösteriyor ama siteleri açmıyor. Ben de bağlantıyı kesip yeniden etkinleştiriyorum. Bikaç saat sonra yeniden aynısı oluyor.Ne yapabilirim?
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32663 Yer: kayıplarda.....
Karma etkisi: 31001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3098649
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
onun dışında bittorent ares vb programlar feci şekilde upload sınırlarını zorlar o tarz program yüklediysen ayarlarını yap.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #126506 Yer: istanbul
Karma etkisi: 3596
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 359046
|
bendede oluyodu interntim sürekli kopuyodu müşteri hizmetlrini aradım kablolardan demişlerdi eklem yeri felan varsa onlara bak havayla temasta bile bozulabiliyolar olmazzsa ptt yi ordan yardımcı olurlar sanırım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
Benim modem combo sanırsam anakartın yüzünden USB den kullandığım zaman bazen sebepsiz yere bağlantı gidiyor.Modemi açıp kapatmadan yada USB kablosunu çıkarıp takmadan düzelmiyor.Modemin usb ise bu sorun sende de oluyordur belki
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80019
Karma etkisi: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1995
|
modeminin markası ney ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105985 Yer: Siyah, Gök Beyaz !
Karma etkisi: 26
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2071
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
modemden de olabilir. bişeye yaramaz modemler var...
içlerinde oluşan tozlardan olabiliyor... ve de antivirüs programlarından sana avgspyware'yi tavsiye ederim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=162012 bunla rçözüm olur mu bilmem ama tt.nett'en de olabilir.. makineler i adi onların.. ısındığında reset atıyorlar... o yüzden de olabilir... arasıra burada da luyor. tel ile soruyorum aynen bana bu söylediğimi söylüyorlar... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114984
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
kardeş aynı sorunla bende karşı karşıyayım bende combo kullanıyorum hatta usb den bağlanıyorum.Acaba çözüm olarak ne yapmalıyım |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|