internet'te çocuk güvenliğiselamlar bir çoğunuz gibi çocuğumun internet ten faydalanmasını istiyorum. ancak sizlerinde bildiği gibi çocuk oyun sitelerinde bile cinsel içerikli,kanlı vs. bir sürü uygun olmayan içerikler mevcut. bunun için Internet Explorer
Konu yelkenci001 tarafından açılmış, 227 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
internet'te çocuk güvenliği konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 227. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #571044
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selamlar
bir çoğunuz gibi çocuğumun internet ten faydalanmasını istiyorum. ancak sizlerinde bildiği gibi çocuk oyun sitelerinde bile cinsel içerikli,kanlı vs. bir sürü uygun olmayan içerikler mevcut. bunun için Internet Explorer İçerik Danışmanı kullanmak istedim. ancak izin verdiğim sitelerde ana sayfa açılıyor , üyelik girişi de yapıyorum , sonraki sayfalara giriş için tıkladığımda ana sayfaya dönüyor.İçerik Danışman devreden çıkarınca normale dönüyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=513345 konuyla ilgili yardım rica ediyorum. saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
selam,
bu konuda şunları yapabilirsiniz, bilgisayarınızda ebeveny denetimi kurup + uygulama sınırlama + web içeriğini filtreliye bilirsiniz çevirim içi daha güvenli olmasını sağlayabilirniz bunu sağlamak içinde ; işletim sistemlerinde ; ebeveny denetimi kur vardır, ( baişlat - denetim masası - ebeveyn denetimi kur ) ,gerekli ayarlamaları yaparak güvenliği sağlaya bilirsiniz. yada çeşitli programlar vardır , ama aşağıdaki linkte , ben resimli olarak anlatmıştım, oradan faydalanabilirsiniz, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=513345 tıkla ayrıca bu konudaki duyarlılığınızdan ötürü, tebrik ederim sizi .konu hakkında sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışacağım .. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #571044
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eğer bir çocuk!.. | +Zafer | Genel | 15 | 14-01-2012 15:15 |
| Sekiz çocuk, iki bebeğe tecavüz edip ölüme terk etti... | 000000 | Çöp Kutusu | 6 | 26-04-2010 16:30 |
| Ağlama çocuk | crowN | Genel | 0 | 07-03-2010 19:42 |
| utandım çocuk | mryilmazer | Mustafa Kemal ATATÜRK | 2 | 27-11-2008 19:00 |
|
|