Internette Gizli TakılSTEGANOS INTERNET ANONYM PRO. 7.0.4 Internet’te Kendinizi Gizleyin İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP Lisans: 7 Günlük Deneme Sürümü Ücret: 60 USD Dosya Boyutu: 11.69 MB Kendini Kaldırabiliyor mu?: Evet Web: www.steganos.com
Konu Hayal@ tarafından açılmış, 519 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Internette Gizli Takıl konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 519. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1927 Yer: Back To Wardom !!
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 346
|
STEGANOS INTERNET ANONYM PRO. 7.0.4
Internet’te Kendinizi Gizleyin İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP Lisans: 7 Günlük Deneme Sürümü Ücret: 60 USD Dosya Boyutu: 11.69 MB Kendini Kaldırabiliyor mu?: Evet Web: www.steganos.com Web sayfalarında gezinirken kullanacağımız bir program vasıtasıyla IP numaramızı dünyanın bambaşka bir yerinden Internet’e bağlanıyormuş gibi gösterebiliriz! Hem de bu değişikliğin her dakika hatta her saniye yapılmasını sağlayarak izimizi oldukça güçlü bir şekilde saklayabiliriz. “Steganos Internet Anonym Pro.” bize bundan fazlasını sağlar. Bu program, Pop-up dediğimiz Internet’te gezinirken kendiliğinden açılan pencereleri, otomatik olarak kapatır, bize daha hızlı bir Internet bağlantısı verir, favori Web sitelerimizi şifreleyerek başkasının görme şansını engeller. Bilgisayarımıza kurduktan sonra oldukça kolay anlaşılır bir menüsü olduğunu görebilirsiniz. Programın soldaki panelinde “Camuflage” olarak belirtilen alanda, “Surf Anonymously” yazan yere tıklayarak gerçek IP numaramızı gizleyebiliriz. Programın sağ taraftaki panelinde “Your Real Ip Is” yazısının karşısında olan sayılar, bizim gerçek IP numaramızı göstermekte. “Surf Anonymously” yazısına tıkladıktan sonra, gerçek IP numaramızı gösteren bu panelin üstünde aktif hale gelen dünya haritası, bizim gizlenen kimliğimizin yerini alan IP numaralarını belirtir. Programımız çalışmaya başladığında ekranımızın sağ alt köşesindeki saati gösteren yerin yanında bir “şapka” simgesi ile belirir. Gizlenme işlemi aktif olduğunda bu şapkanın bulunduğu zemin kırmızıya dönüşürken, gizlenme olmadığı durumda şapkanın zemini gri renkte olmakta. Steganos programı, Web sayfalarını gezmekte kullandığımız Internet Explorer’ın araç çubukları altına otomatik olarak yerleşmekte. Bu sayede Internet Explorer’ı açtıktan sonra araç çubuğunda yeralan “Anonymous” tuşuna tıklayarak Web üzerindeki dolaşımımızı anında gizlilik içerisinde sürdürebiliriz. Bu gezinti sırasında Steganos’un araç çubuğunda beliren dünya haritası simgesi ve hemen yanındaki sayılar, gizleyen kimliğimizi ifade etmekte. Steganos’un gerçekten çalışıp çalışmadığını test etmek için araç çubuğu üzerindeki “Check” (Kontrol) butonunu kullanabiliriz. Internet Explorer üzerindeki adres satırı bölümüne www.whatismyip.com yazıp tıkladığımızda göreceğimiz IP numarasından da anlayabiliriz. Önce Steganos programı ile gizlenmeden bu adresi yazıp tıkayalım ve gerçek IP numaramızı öğrenelim. Daha sonra da bu programı çalıştırdıktan sonra belirttiğimiz adresi yazalım ve sayfada gösterilen IP numarasıyla karşılaştıralım. Eğer programımız çalışıyorsa (sistem saatini gösteren yerdeki şapka simgesinin zemini kırmızı olup programın dünya haritasını gösteren yerinde değişik bölgeler işaret ediliyorsa) www.whatismyip.com adlı sitenin gösterdiği IP numarası da değişikliği teyit etmeli. IP numaramızın değişme aralığını bir dakikadan her saniyeye kadar artırabiliriz. Gerçek IP numaramızı gösteren sağ paneldeki “Settings” yazısına tıklayarak açılan menüden “Anonymizing” yazısına tıklarız. Açılan pencerede beliren “How Fast Should Your Identitiy Change ?” yani ne kadar sıklıkla kimliğimizi değiştirmek istediğimizi soran bölümün altında bulunan durum çubuğunu “Slow (Every Minute)” yazan kenarından “Fast (Every Second)” bölümüne doğru sürüklersek IP numaramızı değiştirme sıklığımızı her dakikadan her saniyeye çıkarmış oluruz. Ancak IP numaramızı çok hızlı değiştirmek bilgisayarımızda yeterli RAM olmadığı takdirde sistemimizi zorlayabilir. Zaten eğer amacımız IP numaramızı sadece gizlemek ise bu IP numaralarının her dakika yada her saniye değişmesinin pek fazla önemi yoktur. Sonuçta gerçek IP numaramız Web gezintileri esnasında normal koşullarda görüntülenemeyecek. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=21527 indir |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5277
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 20
|
ßu PRoGRaMı TüRKiYeYi ßaNLaMıŞ ßi SiTeYe GiReRKeN KuLLaNıYoDuM
aDaMLaR aNLaDıLaR STeGeNoS iLe GiRiNCe NiCKLeRi SiLiYoLaRDı PiS aDMiNLeR ![]() PaYLaŞıM iÇiN SaĞoL.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23009
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
tesekkurler dostum baya ii oldu bu, saol
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4173
Karma etkisi: 9
![]() Karma: 21
|
bu biraz kasdı nedense makinayı ondan HIDE MY IP kullanıom ben !
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26814
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ewt hide ip daha iyi steganos çok ram harcıyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14310
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 15
|
sagol ama bu programı tavsiye etmem prg açıkken internet cok yavaşlıyor neredeyse duruyor siteleri acmıyor hide ip iyidir
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
NOT: öyle internette gizli takıl demekle olmuyor. Uyarayım dedim Proxyler 128 BIT ve üzeri şifreleme kullanan sitelerde işe yaramaz... Bunu sakın unutmayın!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22694
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 13
|
ya bu dediğiniz programı kullandım ama ben bir verim alamadım nedense umarım bende hata vardır
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|