IP den bilgisayara sızmaArkadaşlar ben birinin IP sini adres çubuğuna yazınca onun modemini göremiyorum. uzun süre ekran beyaz kalıyor. nerde yanlış yapıyorum? bunun haricinde IPden bilgisayara sızmanın yolları nelerdir? Essential Net Tools un
Konu eXpL0s1v3 tarafından açılmış, 31636 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107658
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar ben birinin IP sini adres çubuğuna yazınca onun modemini göremiyorum. uzun süre ekran beyaz kalıyor. nerde yanlış yapıyorum?
bunun haricinde IPden bilgisayara sızmanın yolları nelerdir? Essential Net Tools un crack inde bir problemim var o yüzden ona denk bir program bilen varsa söyleyebilir mi? saygılar... |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33153
Karma etkisi: 36
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2931
|
Her ip olmaz modemine göre değişir diyeyim.Zaten ne yapabiliceksinki;ip den anca modemi resetlersin,netini kesersin vs.bunun içinde sana onun yerel ip si lazğım olacaktır muhtemelen.Onun dışında pek bi bilgim yok.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120589
|
hayır ip den cok fazla sey apabilirsin adamın bilgisayarına bi trojan yollarsın kendi adına bi administrator alırsın bununla istedigin yeri paylasıma acabilirsin ayrıca kullanıcının parolasını zaten bilecegin icin hic bi sorun cıkmaz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
öhöm, arkadaşlar aslında benim öteki soruma yoğunlaşsak? ENT alternatifi var mı bildiğiniz?
bu arada daha kolay bir soru; ENT nin başka bir bilgisayara bağlanma prensibi nedir? yani mesela, FTP, Telnet, Traceroute, Direk Explorer falan gibi... hangisi? yadfa açık bir port? eğer port sa kaçıncı? saygılar Düzenleyen Balamir : 21-07-2010 at 13:34. Sebep: Mesajlar Birleştirildi |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34645 Yer: dev/semy
Karma etkisi: 61
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5453
|
65537. port
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
eh madem öyle bir sorum daha var, ben paylaşıma açık klasörü olan bir PC buldum. klasöre veri mesela server falan atabilir miyim? ya da klasördeki verileri görebilir miyim?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110867
Karma etkisi: 0
|
arkadaş bende essentiel tools un crack ı var istersen al
http://uploaded.to/?id=9jzs7i buyur kardeş güle güle kullan inşallah işine yarar program ve crack içindedir |
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144557 Yer: imden Yurdumdan Oldum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 804477
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #192788
Karma etkisi: 5
![]() Karma: 93
|
IP den sızm yaz çıkyıor
![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #421906
|
yha ıp adresini buluorum mopen computer diorum sifre cıkıor kalıorum npcam yardım ltfn
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183452
|
iyiymiş sağolun arkadaşlar
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #26915
Karma etkisi: 222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21546
|
msn yada herhangi bir p2p yazılımdan ip den alırsan pc ye girip küçük bi kod ile paylaşıma açabilirsin sonra al senin olsun makine
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #345749
Karma etkisi: 8687
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 868342
|
Her ip den sızamazsın eğer kurbanda antivirus programı varsa asla sızamazsın ayrıca piyasadada ip den pc ye giriş programları var araştırırsan bulursun..
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #352766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2122231
|
Alıntı:
Örneğin bu siteden kendi ip'ne bakabilirsin.İp Search. Senin elinde bulunan ip' 192.168.x.x tarzıysa o modem ipsi.Static ip'denilen mesken ip'yi bulman lazım.O da tabii ki işletim sisteminden işletim sistemine değişiyor.Eğer Balamir abiye söylersen sana daha detaylı yardım edecektir. İkinci olarak bildiğim kadarıyla ip'ye değil bilgisayarın direkt veri tabanına sızdırılıyor virüs, yanlışım varsa düzeltin lütfen.Her parolayı burdaki yazılar gibi göremezsin yine yıldızlar çıkar.Özel trojan'da felan var öyle şifre görme.Kendi adına administrator alamazsın.Her bilgisayarda tek bir administrator var.Ya bilgisayar hesabı ya da misafir hesabı açabilirsin. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|