Ip kamera icin önemli sikintiSayin arkadaslar Su ip kameralar hakkinda bilgisi olan var ise bana yardimci olabilirmi... en önemli sikintilarimdan birisi bende grandtec ip kamera aldim ama ayarlamalarini yapmak istedigimde no-ip.com dns asaylarindan sunlari
Konu gencbugra tarafından açılmış, 403 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ip kamera icin önemli sikinti konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 403. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11371
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Sayin arkadaslar
Su ip kameralar hakkinda bilgisi olan var ise bana yardimci olabilirmi... en önemli sikintilarimdan birisi bende grandtec ip kamera aldim ama ayarlamalarini yapmak istedigimde no-ip.com dns asaylarindan sunlari istiyor domain ismi Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=93604 kullanici ismi pass ve server ve ip numara bunlar nedir anlayamadim. yardimci olur iseniz sevinirim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1336
Karma etkisi: 0
|
No-ip.com dyndns.com gibi bir servis veren sitedir.bu servisler dinamik olan ip adresini birşekilde statik ip adresine sahipmiş gibi kullanmana olanak sağlar.GEnelde adsl modemlerde olan bir özellik sayesinde bu sitelerden aldığın account bilgilerini modemdeki gerekli yerlere girerek her modem açılışında otomatik olarak yeni ip adresini bu siteler ile güncellemiş olur.
Senin ip kamerandada galiba aynı özellik bulunuyor. öncelikle no-ip.com a girip bir account aç.orada sana istediğin subdomain adresini soracaktır.( örneğin wardom.no-ip.com gibi) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=93604 kamera ayarlarında ise bu adresi , bu accountun kullanıcı adını ve şifresini yazacaksın gibi gözüküyor. Ayrıca server ip yazan yerede kameranı kullanmak istediğin pcnin ip adresini girmen gerekecek.(local ip adresini. )örneğin ana makinen 192.168.1.2 ise o ip adresini yazacaksın. Düzenleyen startrek : 25-09-2006 at 17:05. Sebep: ek bilgi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11371
Karma etkisi: 8