iPhone 4s mi Galaxy S2 mi ?Merhaba arkadaşlar bu iki telefondan birini 2. el olarak almayi düşünüyorum fakat benim için daha çok önemli olan aplikasyonlar, iphone için toefl aplikasyonlarinin çok sayida ve free oldugunu duydum, tempo
Konu ReaLList! tarafından açılmış, 451 kişi tarafından görüntülenip, 22 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
iPhone 4s mi Galaxy S2 mi ? konusundaki toplam yorum: 22, okunma sayısı: 451. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190733 Yer: Linköping/İsveç
Karma etkisi: 13575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1356975
|
Merhaba arkadaşlar bu iki telefondan birini "2. el olarak" almayi düşünüyorum fakat benim için daha çok önemli olan aplikasyonlar, iphone için toefl aplikasyonlarinin çok sayida ve free oldugunu duydum, tempo geregi pc basinda cok duramiyorum, bu konuda bilginiz var mi? ne önerirsiniz ?
Eger bu bir söylentiyse galaxy s2 alacagim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #433878 Yer: Bursa
Karma etkisi: 3094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 309168
|
Farkında mısınız bilmem ama.
iPhone bir tek Türkiye'de bu kadar tuttu. Nedeni ? Pahalı Pahalı olan güzel olur mantığı. ![]() Tabi kide Android tabi kide Galaxy S2... Ama Galaxy Note var biraz bekle Galaxy S3 çıkacak. Bakalım Apple 1.8Ghz Dual-Core, 2 GB RAM olan telefonun karşısına nasıl çıkacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Balamir bi ara video atmıstı iphone ile galaxy s2 yi karsılastıran
Galaxy s2 tabiki ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199866
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 153055
|
Kesinlikle Galaxy S 2 ondaki ekran hiçbirinde yok, daha fazla para verip bluetooth ile resim bile atamamak var diğerinde
![]() ![]() fazla para bu sefer iyi demek değil dostlar, sadece pazarlama stratejisi var ayfonda başkada hiçbir şey yok |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
iphone da bi kere şarj die bişi yok + dana gibi telefon tasınır mı o
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
Alıntı:
![]() Yahu bari destekli sallayın. ![]() Plastik oyuncak istiyorsan s2, asalet istiyorsan apple alırsın. ![]() s2 daha büyük boyut olarak + şarjı iphone 4s den farklı değil. Yoğun kullanımda ikisi de 1 gün gidiyor. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416832
Karma etkisi: 20391
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2038543
|
2 si arasında bi tercih yapacaksan iPhone ama birde sensation xe ye bak derim
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190733 Yer: Linköping/İsveç
Karma etkisi: 13575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1356975
|
Alıntı:
fiyat/fayda olarak karsilarmi bilemicem.Alıntı:
Alıntı:
Ama biraz agir olmadi mi galaxy için Alıntı:
![]() |
||||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
ReaLList!; en güzeli eline iki telefonu da al ve incele. Burda ne desek boş aslında
iPhone u eline aldığında menü geçişleri olsun, asaleti olsun, retina ekran olsun ve tabiki appstore seni büyüleyecek.S2 yi eline aldığında öncelikle malzeme kalitesi apple dan düşük gelecek, ekran büyük olduğu için hoşuna gidecek (özellikle canlı renkleri çok daha iyi gösteriyor retinaya göre super amoled ekran), menü geçişleri ve hızı ios kadar estetik ya da çekici gelmeyecek. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521707 Android ile pazara sunulan onlarca telefon varken ios ile pazara sunulan cihaz sayısı bir elin parmakları kadar ve buna rağmen android pazarda az farkla daha yeni öne geçmiş durumda. Anla yani ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #433878 Yer: Bursa
Karma etkisi: 3094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 309168
|
Ben genelde siyasi açıdan da bakarım.
Apple = USA Samsung = Güney Kore ![]() Elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum. Neyse bildiğiniz yapın. ![]() Ayrıca asalet telefonda olmaz ![]() Dilde olur ![]() |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #583031
![]() Karma: 10
|
s2 Daha İyi Bende waR
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73314 Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1530864
|
Alıntı:
![]() Bütçen kısıtlı değilse 4S al derim. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #428464
Karma etkisi: 1113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 111045
|
İphone al, 1Gb ram bilmem kaç ghz işlemci deniyor ama onu ne kadar etkin kullanıyor androidler. Android windows gibi farklı donanımlarda kullanılan bir sistem olduğundan hantal kalıyor diye düşünüyorum.Apple ın sistemleri kapalı olduğu için daha etkin kullanabiliyor donanımlarını, takılma şu bu yok. Elime HTC sensation Xl almıştım özelliklerine girdiğimde 700 küsür mb ram in 600 ü hiçbirşey yapmıyorken doluydu. Bir iki uygulama açsan ister istemez kasacak. Çıkardığım sonuç, iphone un donanımdan daha fazla bir android bulursan alabilirsin ama yok ben detayla uğraşmam, kullanıma bakarım diyorsan 4S tam senlik.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
piyasadaki en iyi cihaz 4S , 4yıl rahat kullanırsın işletim sisteminki güncellemeleri rahatça çalıştırır. değeride çok düşmez bence daha kaliteli bir cihaz ama eksileri yokmu? -var.
bir kere görünütülü görüşme sistemi zor. şarkı falan yüklemek zor (pc lazım), telefonlar arası dosya,müzik paylaşımı zor. şarj ve bağlantı girişi farklı olduğu için sıkıntılar verebiliyor. sıkıntıdan kasıt seyahatlerde yanına almazsan rezillik çekersin ![]() bana göre mikro sim kart kullanılması eksi bir yön. yasal olmayan cracklı uygulamaları ve oyunları yüklemek için cihaza yazılımsal bir işlem yapman lazım, her güncellemede de bu yazılımı tekrar yüklemen lazım bu da sıkıntı Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521707 bir de en büyük sıkıntısı ayağa düşmüş olması durumu iyi kötü herkez elinde dolandırıyor bence eski asaletini çoktan yitirdi.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- samsung SII de güzel cihaz ama bir üst modeli çıktığında namını çoktan unutacağımız bir cihaz birde android işletim sistemi daha güzel. ben kıcı kırık 500 TL lik cihazda bile uygulama sorunu çekmedim canavar gibi her programı açıyor. hafızası falanda dolmuyor. programlar uygulamalar hep ücretsiz ve itunes store yetişmiş bile kısacası ; donanımsal olarak 4S bir kaç gömlek önde ben telefonumla uğrışırım diyosan 4s al yok uğraşmam diyorsan SII al foto,video cekimlerine değinmedim hiç ikiside tatminkar ediyor insanı yanlız samsungun note modeline hiç bakma o telefon değil resmen tablet pc olmuş |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Xilisoft iPhone Software Suite v2.1.42.0305 Portable | madeinheaven | Programlar | 2 | 07-07-2010 00:30 |
| Bigasoft iPhone Ringtone Maker 1.7.4.3783 | volii | Programlar | 0 | 28-05-2010 15:13 |
| ImTOO iPhone Software Suite 2.1.42.0319 | madeinheaven | Programlar | 0 | 22-03-2010 21:49 |
| iPhone 4G: Tüm dedikodular ve gerçekler | Makaveli | IPhone | 1 | 11-03-2010 17:17 |
| ImTOO DVD to Iphone Suite v4.0.92.1123 FuLL | uygarozdemir | Programlar | 0 | 10-02-2008 16:32 |
|
|