ipspoofkolay gelsin arkadaşlar...yardıma ihityacım var ederseniz sevinirim.. 1.soru: ipspoof yapan bir ip nin izi nasıl sürülür...yani ip adresine baktığımızda taywan,almanya vs.. çıkıyor..ama adam yurtiçinden yapıyor işlemini....ben bu şekilde tor yapan
Konu leonek tarafından açılmış, 333 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ipspoof konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 333. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132319
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
kolay gelsin arkadaşlar...yardıma ihityacım var ederseniz sevinirim..
1.soru: ipspoof yapan bir ip nin izi nasıl sürülür...yani ip adresine baktığımızda taywan,almanya vs.. çıkıyor..ama adam yurtiçinden yapıyor işlemini....ben bu şekilde tor yapan bir ip yi nasıl veya hangi yöntem veya program ile izizni sürebilirim... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=146016 2.soru: cdr+w ile yazılan her cd içine cdr+w nun seri numarasını yazdığı söyleniyo...böle bişi varmı varsa tespiti nasıl oluyor... tşk ediyorum.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
biraz sniff yapmanız gerekiyor,
eğer layer 2 bir ortamda (LAN) de spoof yapıldıysa flood yapılan ip ye hangi mac ten paket gönderildiğini ve mac ip değişimlerini izlemeniz gerekli. (XARP işine yarar - Flood içinde ids kullanmalısın) internet ortamıda ise connection loglarından mac almalısın, sonrada MAC taramalısn ki bu baya şans ve band genişliği isteyen bir yöntem, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=146016 BGP Main router lar da arp cashe bakman flan gerek. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|