ırc de nasıl kanala bot atarızarkadaslar ırcde kanala bot atma programı olan varsa bana yollayabilir mi şimdide n yardımlarınız için teşekkürler
Konu The Diablo tarafından açılmış, 2502 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ırc de nasıl kanala bot atarız konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 2502. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99608 Yer: Cehennet
Karma etkisi: 189
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18397
|
arkadaslar ırcde kanala bot atma programı olan varsa bana yollayabilir mi şimdide n yardımlarınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #100094
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -113
|
Arkadasim kanala bot atmak oyle kolay degildir.Sunucu eger proxsi ve Trojen korumalari mutlaka vardir.Onedenle giris yapamazlar birazdaha konuyu acsaydin belki yardimci olabilirdim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100324 Yer: Türkiye!!!
![]() Karma: 31
|
Mirc Scriptten ayrı bir programı var onun Flood içinde kullanıyolar mesela.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82334 Yer: 6
Karma etkisi: 8668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 865336
|
Bak bot aatmak kolay değil dediğin gibi
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=107291 Çunku bazı serverler botlara özel mesaj atıyorlar otomatik olarak cevap gelmeyince sanırım atılıyor Ama proxy Ve trojen olacak Ama Sana birşey diyim Away mesajı bırak kendine Nickinide kız nicki yap sana mesaj atanlara otomatikmen mesaj göndersin reklam etsin Eğer amacın buysa tabi İkincisi ProxY kullanmaısnı bilmen lazım... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
Dostum senin dedigin reklam iceriyor onu yapmasi oper veya adminLer tarafindan tespit edilmesiyle sonuclana bilir ve kanali kapatirlar.Bide seni dedigin msj oLayi botlara atilan alakasi yok eger reklam botuysa yani baska sunucunun veya serverin reklami atiliyorsa zaten ozelbigi modulu ve genelde Netadmin korumasi oluyor otomotikmen tum operatorler uyariliyor ve tespit edilip aatiliyor anca oyle olur yoksa cevap alip almamasiyla alakasi yoktur.Saygilar..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|