irc de reklamlardan kurtulmak icin ne yapmaliyim.?arkadaslar cr irc serverim var kufur ve reklamlardan biktim artik gına getirdiler.. Bundan kurtulmak icin bazi yasaklama komutlari varmis yardim edebilirmisiniz.? www.xxx.com ve kufurleri yasaklamak istiyorum panelden veya nasil bi
Konu chegobe tarafından açılmış, 430 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
irc de reklamlardan kurtulmak icin ne yapmaliyim.? konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 430. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37933
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 55
|
arkadaslar cr irc serverim var kufur ve reklamlardan biktim artik gına getirdiler..
Bundan kurtulmak icin bazi yasaklama komutlari varmis yardim edebilirmisiniz.? www.xxx.com ve kufurleri yasaklamak istiyorum panelden veya nasil bi komut kullanabilirim.? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
kurt163s saol arkadasim ama yok orda aradigim sey.. + unreal serverler icin o komutlar.. ayrica Raw komutu islemiyor serverimde..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62643 Yer: Okmeydani
Karma etkisi: 2569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 255863
|
Dostum bir bot yapabilirsin misal ozele msg cekerek oto msg lari gorur hemde banlar..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
bi komutu var Baska serverlerde Goruyorum www. yazdigin zaman censored yaziyor veya karsiya gitmiyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9988
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4272
|
hiç uğraşma arkadaşım yapman gereken çok basit ncelikle unreal kullandığını farz ederk söyluyorum unreal içindeki samfilter.conf lara reklem çeitlerini ekle sonrada
kanal ./chanserv mode #kanal mlock +G modu komutunu uygula bukadar reklam olayı bitmişdrir.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|