İrc Flood Pro lazım Beyler plss !!!Beyler Elınde irc icin Flood programı olan atsın sımdıden tesekkur ederım paylasım ıcın saolun sımdıden ..! ;)
Konu exselans_1 tarafından açılmış, 1708 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İrc Flood Pro lazım Beyler plss !!! konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 1708. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48534
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Beyler Elınde irc icin Flood programı olan atsın sımdıden tesekkur ederım paylasım ıcın saolun sımdıden ..!
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34074 Yer: C:\Windows\System32\Hallowen.exe
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 313
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
en sondakı sıte ne oluyo tam acıklaya bılrmısın kardes .. anlamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
exselans_1: Iki mesajini sildim birisi flood birisi saygisizca yazilmis, bir mesajinida editledim yine saygisiz bir uslub kullandigin icin. Oncelikle uslubuna dikkat et ve genel forum kurallarina uyarak hareket et.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=67355 IRC flood pro diye bir program duymadim, yapmak istedigini soyle ona gore bilen birisi cevap verir. Ben bu tarz gereksiz(bana gore) programlari bilmem. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
madem anlayamadın burda ne işin war? senin gibi insanlara yardım edende kabahat. senin gibi insaların Wardom Forumlarında Bile yeri Yok.Alaycı Bi Konuşmak Senin Seviyeni düşürüyor... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45447
![]() Karma: 14
|
IRC'te Kanalına Flood Join/Part Yiyen 1 Yerlerden Konu Hakkında 3-5 Kelime Öqrenip Ben bunu Bulur Yaparım Dior.İlk Adreside Türkiyenin En Büyük Hack Forumu Olan Wardom Oluor.Arkadaşım Öle Her Gördüğün Attack Programla Tıkla Girsin Tıkla Çıksın Oh Ne Zevkli Yöntemiyle Olsaydı Herkez Hacker vs. Olurdu.Uslubuna Gelincede "Luzumsuz ve Lakayıt" Diyebilirim..
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
1st Class Helper
|
Alıntı:
Neyse daha aciklayici anlatabilirsen yardimci oluruz... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
yaa ben anlatamadım galıba demek ıstedıgım chat yapan bırı kesın bılır flood'u demek ıstedıgım onun programı var mı ..! terbiyesiz ahlaksız bıseyde yapmadım
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class Helper
|
exselans_1: Acikla ne floodu yapacaksin, tek kisiden herkeze mesajmi atmak istiyorsun, yoksa proxy ile botlar sokup kanallara, kisilere saldiri(
) yapmakmi istiyorsun. 2-3 baslik assagida Sc5 denen program var, flood tarzi isler yapiyor sanirim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
Arkadaşım Bak Şimdi İrc Serverına Girdin Reklam Atacaksın mesela Değilmi.
yazacağın komut şudur /timer 0 0 /ame irc.wardom.org gibi. sonra sonraki link neye yarıyo felan deme irc.wardom.org yazdığın yere İstediğini yaz aralıksız olarak k-line yiyene kadar yazar. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72269
|
ArkadŞa Bu Flood Programini Nasil Kurucaz Bana Aciklama Yaaprmisiniz LÜtfen Kendİnİze İ Bakin Byes
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
|
Valla bak sıte cok hosuma kactı sımdı kac tane sıtede bu baslıgın aynısından baslık actıysam en cabuk bu sıtede geldı yaq yakmıyom ona gore Nese o dediginiz Sc5 programı ındırdım denedım ama kullanısı bayagı zor bıseydı acıklaması var mı orda
saolun bu kadar ılgı baska sıtede gormedım valla :P yaq yoq ELİNİZE SAGLIK |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|