IRC rumuz şikayetMerhaba arkadaşlar. Size önemli bir sorum olarak irc de bir rumuzu şikayet etmek için nereye baş vuracaz. Arkadaşın birinin telefon numarasını irc de girip birileri dağıtmış. Loglara ulaşabilirmiyiz. Şikayet için
Konu farazi2 tarafından açılmış, 626 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
IRC rumuz şikayet konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 626. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25532
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar. Size önemli bir sorum olarak irc de bir rumuzu şikayet etmek için nereye baş vuracaz.
Arkadaşın birinin telefon numarasını irc de girip birileri dağıtmış. Loglara ulaşabilirmiyiz. Şikayet için ne yapmamız lazım. Kanal adminlerini nasıl bulacağız? Acele cevap bekliyorum. SAYGILARIMLA.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Kanal sahipleri log tutmuyorsa IRC'de log tutulmaz. Bu telefon dagitma hadisesinini kanitlasaniz bile sizi umursayacaklarini sanmiyorum. Her serverin yardim kanali farklidir, yabanci bir server ise zaten zor ilgilenirler, Turk server ise yinede telefon dagittigi icin kullaniciya bir sey yapacaklarini sanmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25532
|
Haklısın PheNoMeN kardeş araştırdım kanal adminleri ile görüştüm böyle birşey mümkün değil diyolar. Yani böyle bir durumda telefonu değiştirmek en mantıklısı.
Cevap için teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99043
|
aslında mümkün o serverın ftpsini kullanan kişiyi bulcan logları rica edecen tabiki adamın işine gelirse erinmezse bakarsa hangi nick ipsi ne hangi ile bağlı hepsini bulur. ancak işine gelmezse sana derki böyle bişey mümkün değil der. ircde log tutulur. eggdropları kesin vardır bu adamın o eggdroplar zaten her kanalda log tutar
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60808
Karma etkisi: 2155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214617
|
adminler hiçbir sorumluluk üstlenmez adam bana küfür vs.etti şunu bi hallet adama bunu dedigin zaman direkt zlined yedin demektir
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|