IRC SorularınızHep hackle ilgili olsun biraz saçma olur bence birazda irc bilgilerimizi artıralım... Eğitim almak istediğiniz konuyu veyahut sorularınızı buraya yazın o konu/soru hakkında size burada eğitim vereyim, yardımcı olayim... İlk
Konu N3C0 tarafından açılmış, 660 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
IRC Sorularınız konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 660. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74373
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 15
|
Hep hackle ilgili olsun biraz saçma olur bence birazda irc bilgilerimizi artıralım...
Eğitim almak istediğiniz konuyu veyahut sorularınızı buraya yazın o konu/soru hakkında size burada eğitim vereyim, yardımcı olayim... İlk olarak ben kafamdan bir konu üzerinde değineyim; Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=71539 Wildcard Diğer bir adı; Joker nedir? Wildcard * ve ? parametreleridir. * : Herhangi birden fazla karakter anlamına gelir.. ? : Herhangi bir karakter anlamına gelir... Örnek ; /who #kanal *!*@212.* IP'i 212. ile başlayanları kanalda listeler. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76791
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Him..
Simdi Netadmins die bir Unreal modulu var biLiyorsundur.. Bu Modul Serverimde KuruLu. Hic Bir Admin bir net admine diger bir deyisle netadmine netadminLer dahiL ban atamiyor. birisi oper sifresini caLdirmis bu kisi netadmin sunucuya girdi ve herkezi banLior.. ama ben net adminim bana ban atamior hali ile oda net admin bende ona ban atamiyorum.. server uzerinden bu kisiyi nasiL uzaklastirim? Telnet vs vs kullanmadan? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=71539 IRCd Version: Unreal Services : Anope AdminLerinde Butun YetkiLeri acik.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76023 Yer: istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 643
|
yaw arkadaşım 10053 nolu...software caused bilmemne dio baglanti kopuo düşüo ve bu üst üste belli zamanlarda oluo acaba neden? nasıl düzelde bilirim?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66412
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 12
|
irc kanallarda yetkimiz olmadan karşıdaki kişilerin nicklerini değiştirebilirmiyiz? Yardım Edersenız Sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28531 Yer: Türkiye Cumhuriyeti
Karma etkisi: 2011