IRC sunucularına saldırma konusunda yardımınıza ihtiyacım var.palin4 die 1 program warmıs IRC sunucularına saldırmak icin bana o program gercekten cok acil lazım we weeren arkadas ufak bi de acıklama yaparsa gercekten bana cok ii bi iyilik
Konu NaughtyBoY tarafından açılmış, 1134 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
IRC sunucularına saldırma konusunda yardımınıza ihtiyacım var. konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 1134. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2757
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 50
|
palin4 die 1 program warmıs IRC sunucularına saldırmak icin bana o program gercekten cok acil lazım we weeren arkadas ufak bi de acıklama yaparsa gercekten bana cok ii bi iyilik yapmıs olur simdiden tesekkurler arkadaslar lutfen yardımcı olun
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
|
abi kimse 1 yardım etmicekmi simdi gunlerdir kasıorum programı buldum fakat 1 urlu clone ları sokamıorum proxy list imi yanlıs yapıorum nerde yanlıs yapıorum anlamadım
proxy listi: ip ort $eklinde yani mesela (82.12.34.54:1080) gibi yapıyorum proxy listi fakat proxy ler calıstıgı halde 1 turlu baglanmıo clone lar ne yapabilirim lutfe biri yardım etsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #336
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
programı yazda yorum yapalım.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23844 Yer: T.s.K/BiLqi İşLem/system/
![]() ![]() ![]() Karma: 299
|
İrcde.com dan super clone Programını indir Çalışan bi proxy List bul ...Sonra Başla LAmerliqe
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31637
|
Glory çok güzel bir cümle kurmuşsun sırf bu cümleyi 15 dakka düşündüm...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23470
|
hangi cümleyi kardes :P
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23844 Yer: T.s.K/BiLqi İşLem/system/
![]() ![]() ![]() Karma: 299
|
Malik Ne diyon kardeş
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3519
![]() Karma: 52
|
naughtyboy ben onları burnumdan sumugum akarken yapıodum yanı anla cocuktuk bırak bu işlerı bos işler bunlar.bence programla dılı felan ogrenmeye baq sana daha faydalı olur veya photoshop ogren bos işlerle ugrasıpta kendını koreltme kendını gelıstır bolsans
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14215 Yer: rock city
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 724
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
palin sc5 v.b programlarla irc sunucusuna anca lamerlik yaparsin.
saldiri denmez pek ona cunku pek bir sonuca ulasamazsin. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11426
|
[07:34pm] <innnnnnnnn> NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You.
[07:34pm] <belikeme> NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You... [07:34pm] <cantttt> NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You... [07:34pm] <perfectt> NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You...NauGHTYBoY Z iN HeRe RiGHT NoW aND He WaNNa F*CK You... ............ bravo |
|
|
|
|
|
#13 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Saglam bir saldiri lag oldumu 0.2 den 0.3 e cikma falan gibi. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7773 Yer: Love You Gonca ;)
![]() Karma: 17
|
Olm Adam Nasıl Saldırılacağı Konusunda Sizden Yardım İstemi$ Neden Lamerlikle Suçluy0rsunuz..!
Bilginiz Bi$ey Varsa Söyleyin Unutmayın Burası Wardom.Org Bilginin Ve Payla$ımın Adresi..! Sakın Bunu Bozmayın..! |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Daimi Üye