irc'den birini düşürmeMerhaba arkadaşlar benim mircda bi kanalım vardı.Ben uzun zaman girmeyince nickte kanalda düşmüş ve başkası şifrelemiş kanal 2-3 gün sonra düşücek ve benim o ara kanalı almam lazım fakat kanalımda
Konu shotufuk tarafından açılmış, 981 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
irc'den birini düşürme konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 981. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62303
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1765
|
Merhaba arkadaşlar
benim mircda bi kanalım vardı.Ben uzun zaman girmeyince nickte kanalda düşmüş ve başkası şifrelemiş kanal 2-3 gün sonra düşücek ve benim o ara kanalı almam lazım fakat kanalımda sürekli sabit duran 1 bot var.Adam yerleştirmiş kanalı almamı engellemek için.Bana kesin bi çözüm bulursanız çok sevinirim.Botun pm'e flood atıorum 1 msg yazıo engellio galiba.Daha bişi yapamıosun ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346845 Yer: Turkey
Karma etkisi: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 30009
|
SuperClone adındaki programı indiriniz. Güncel Socks Proxy Listesi Temin Ediniz. Proxy Text ' e ekleyiniz. Sunucu kısmına irc adresini yazınız.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=292670 Hedef'e nicki yazınız ve söylenecek yere: #deneme Şekline bir kanal işareti koyun. Scripti bunu reklam algılayacak ve botları engellemeye çalışacak. ama 50 tane bir anda gönderildiği için scripte laga girecek ve mirc'den düşürecek. SuperClone FULL sürümünü deneyiniz. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #363817
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10