iRCta Renkli Nick Nasil Oluyorselam arkadaslar ßi chat serverinde gezinirken ßirinin nickinin reng a reng oldugunu gördüm listte nicki yok atıyorum ßenim nick _2PaC_ ya listede 4_ 212P4a7C13_ ßöle gecior _2PaC_ die gitmek istedigne
Konu _2PaC_ tarafından açılmış, 1199 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
iRCta Renkli Nick Nasil Oluyor konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 1199. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20898
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3587
|
selam arkadaslar ßi chat serverinde gezinirken ßirinin nickinin reng a reng oldugunu gördüm listte nicki yok atıyorum ßenim nick _2PaC_ ya listede 4_ 212P4a7C13_ ßöle gecior _2PaC_ die gitmek istedigne özeline /q _2PaC? komutuyla ßulamıon ama var öle ßiri ßuyrun resimde koyuyorum girişte nick ßölümüne _212P4a7C13_ yazdıgımda kaßul etmiyor /nick 212P4a7C13_ die girdigimded ekasul etmiyor adama sordum sölemedi aranızda ßilen varmı ya ßi yardımcı olsa cok makßule gecer saygılar
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Bu normalde servera entegre edilmesi zor bir islem ve serverlarin normal ozellikleri degil. Cok iyi kodlama bilgisi gerekli ki zaten bu tarz server sahipleri kendilerine ozel moduller, ozellikler kodluyorlar. Kimseylede pek paylasmiyorlar genelde.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20898
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3587
|
Alıntı:
yok ßu adam admin diil ircopr diil hatta op ßile diil kiş kaldıki tüm operler ßu adamdan nefret ediyor ne yapiosa kendisi yapiyor yani ßi adminden felan yardım aldigi yok ßanade dedi kendim yaptım die nasıl dir sordum işim var dedi çıktı gitti yokmu ßilgisi olanınız |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Boyle bir sey olacagini zannetmiyorum. Kendi basina hic bir yetkisi olmadan bu tarz gorunmesi cok zor. Server guncel bir server ise imkansiz. Daha oncede duymadim bu tarz bir sey, renkli nick kullanan serverlar biliyorum ama bunlarda serverlara eklenen ozellikler sayesinde oluyor.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45242
Karma etkisi: 135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12706
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74373
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 15
|
Bunu ircopların yapması mümkündür... Normal bir userin bu yetkisi yoktur..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74542
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 180
|
Bu SErver a baglı Bişey Kendisi Bunu yapamaz...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76791
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
eger user sa ve bunu yapiyorsa Server adminLeri tarafindan aktifLestiriLmis oLabiLir bu ozallik..
Tam bi fikrim yok ama.. IRCd Turkçe Karakter ekLeme oLayi.. Unrealin Son versionLarinda Yer alan Ozel Karakter ekLentisinin oLMadigi zamanLarda Turkce Karakter icin Biz kodlama kullaniyor aktif ediyorduk.. Bu SekiLde Sunucunda Biraz KodLama iLe Renk aLcizgi be Kalinlastirma ozelligi ekLeyebiLirsin beLki.. Denemedim Tam biLmiyorum Calisirmi.. ama soyLe birsey var Cok Eski Unreal Versionlarinda Unreal16 miydi 19 muydu tam hatirLamiorum ismini yaLniz 16 ve 19 vardi onu biLiyorum ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=69800 Bu versionLarda /os raw svsnick nickin renklinicki :1 sekLinde renkLi nick ekLiorduk suan dedigim sekiLde bi deneme yapiLsa caLisirmi caLismazmi biLmiorum.. daha sonrada unrealircd.conf dosyana ban nick { mask "*renkkodu*"; reason "Yasaknick"; }; sekLinde eKLeme yaparsan bunu kullanicinin kullanmasini engellersin.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51418
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
gayet de herkes yapabilir sadece serverIn izin Vermesi YeterLi zurna.net ve icq.com izin vermiyor
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|