isa server MSN engeli nasil acilirarkadaşlar, arattırdım ama çıkan sonuçlarda bulamadım. Isa server tarafından kısıtlanmış bir ağda msn kullanabilirmiyiz?
Konu yanke_tr tarafından açılmış, 1559 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
isa server MSN engeli nasil acilir konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 1559. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79029
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 19
|
arkadaşlar, arattırdım ama çıkan sonuçlarda bulamadım. Isa server tarafından kısıtlanmış bir ağda msn kullanabilirmiyiz?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Nasıl bir kısıtlama yapıldığına bağlı paket filter mı port block mu ya da ne olduğuna bağlı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
webmessenger'ları dene,olmadı proxyler üzerinden webmessenger kullan
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #53476
![]() Karma: 10
|
ISA Server'da rule'ları yazana göre değisir bu soru
eger hem ISA hem GPO ile kısıtlamıs ise işin baya zor....Yanı MSN'i kısıtlamayan adam hırs yapmıssa ugrasma acamazsın![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59687
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
İşte benim yaşadığım sorun. Web msn leride engellemişler. ![]() [img=http://img221.imageshack.us/img221/7910/filtrerq5.jpg] ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
ssl proxy hizmetleri yani ssl aracılığıyla sağlanan proxy hizmetleri genel olarak internette para ile satılır,aylık belirli ücretleri vardır,ancak duyduğum kadarıyla bazı proxyler bu hizmetleri reklam,tıklama, ve günün belirli saatleri olmak üzere izin veriyor.Google'da SSL Proxy kelimelerini aratarak çıkan sitelerden deneyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133035 Yer: localhost
![]() Karma: 40
|
ayarları yapana göre değişir ama http tunnelling deneybilirsin..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
aslında oda olabilir ama bende şirkette aynısını yapmıştım millet msn ni kullanmasın diye engellemiştim kendim girmek istediğimde html proxy sistemlerinden giriş yapıp webmsn ni kullanıyordum adres bu bir dene istersen oda olmaz ise kullandığım başka bir program var onu gönderecem oda hangi programı kullanmak istiyorsan o program içerisine sürükle bırak mantığı ile çalışıyor istediğin programı çalıştırıyor mesela msn ni çalıştırıyorsun server diğer programın çalıştığı görünüyor ayrıca proxy de kullana biliyorsun sen ilk yöntemi dene olmazsa diğeri için upload yapayım http://anonymouse.org
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
![]() Aklıma geldi 2002 ya da 2003dü sanırım.. firmanın birinde msn, irc icq portlarını kapatmıştık.. bi tane irc manyağı birisi kendi evindeki kablolu modem olan bilg.ına radmin kurmuş port 80 yapmış.. isa trafik loglarına baktığımızda amcam neti sömürüyor resmen.. Download yasak o zamanlar youtube tarzı site yok video indirmek izlemek yasak napar bu adam diye incelediğimizde.. şirketten radminle evine bağlanıp evindeki bilg.dan icq ve irc takılıyordu:P Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=156548 Bak sana bi yöntem daha |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|