isim@soyadı.com Şeklinde MSN Adı Almamsn messenger ı açtıktan sonra(oturum kapalıyken) 'farklı bir hesapla oturuma açmak için buraya tıklayın' yazıyo.oraya basıyoruz.altta solda '.NET passport alın' yazıyor.oraya tıklayın.çıkan pencerede; ileri diyoruz.çıkan pencerede size şöyle bir soru
Konu ahmetkonya tarafından açılmış, 3881 kişi tarafından görüntülenip, 62 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
isim@soyadı.com Şeklinde MSN Adı Alma konusundaki toplam yorum: 62, okunma sayısı: 3881. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10641
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
msn messenger ı açtıktan sonra(oturum kapalıyken) 'farklı bir hesapla oturuma açmak için buraya tıklayın' yazıyo.oraya basıyoruz.altta solda '.NET passport alın' yazıyor.oraya tıklayın.çıkan pencerede;
ileri diyoruz.çıkan pencerede size şöyle bir soru gelecek''E posta adresiniz varmı?'' sizde buna ''Evet'' olan seceneği işaretleyip ''ileri''yi tıklayın.daha sonra size şöyle bir soru daha gelecek''E posta adresinizi .NET passport'a kaydettiniz mi?'' sizde buna ''Hayır E-posta adresimi Passport'a şimdi kaydetmek istiyorum.''olan seçeneği işaretliyerek ''ileri''yi tıklayınız.sonra tekrar önünüze ''ileri'' seçeneği çıkacak.ileri diyerek devam ediyoruz... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=10164 Önünüze bir internet sayfası açılacak; NOT:bunu kendinize göre doldurun! örnek; E-posta Adresi: isminiz@soyisiminiz.com Parola:kendi parolanız Parolayı Yeniden Yazın:kendi parolanızı tekrarlayın Kayıt Denetimi:resimde gördüğünüz harfleri ve rakamları sırayla yazın E-posta Adresi(en alttaki): yukarıdaki yazdığınız e-postanın aynısını yazın ve ''kabul ediyorum''a tıklayın. artık sizinde msn messenger'da kullanabileceğiniz isim@soyisim.com ve benzeri şeklinde bir e-postanız oldu. YARDIM İÇİN : smmahmet@hotmail.com bol şans |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #12817
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 16
|
tşk . hemen deniyorum..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9595 Yer: istanbul:)
|
abi denemedim ama hemen deniyorum aştınız ama olayı valla tebrik
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6510
Karma etkisi: 9
![]() ![]() Karma: 117
|
dostum
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=10164 artık sizinde msn messenger'da kullanabileceğiniz isim@soyisim.com ve benzeri şeklinde bir e-postanız oldu. demişsin soora da YARDIM İÇİN : smmahmet@hotmail.com demişsin bunu komik buldum açıkçası... bari YARDIM İÇİN : isim@soyisim.com(senin adın@soyadın.com) yazsaydın da şekil olsaydı... paylaşımın için saol.... Daha önce werilmişti ama bilmeyenler için iyi olmuş.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4881
Karma etkisi: 215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20663
|
mükemmel aga saolasın
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
olsun değiştirmek istemedim arkadaşlar yafs ayrıca bilmek önemli değil paylaşmak önemli olan
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #404 Yer: North Iraq
|
kardeş. aktivite edilmemis bir msn hesabi acmis oluyorsun. isim@soyisim.com ismindie aldin dielim. ben girer soyisim.com u reglerim. msn e girip sifremi unuttum derim ve sifreyi alirim.
+ belirli bi sureden sonra aktivasyon yapmayinca dusmesi lazim o msn in. bunu tahmin ediyorum ama ustteki olay bi gercek.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #3355 Yer: Ngage arena
![]() Karma: 11
|
ohaaa cok güzel yau cook saol
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
Üye numarası: #5474
|
ben denedim olmuyor msn beta da böyle bişey yok tam açıklasan sevinirim..şimdiden tşk ettim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #4192
Karma etkisi: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2383
|
evet dostum bu senin olay işe yaramaz aktive edilmemiş bir msn üzerinde nick bile değişemezsin
böle şeyleri atmayın buraya ağalar sanki güvenlik açığı zuhahaha ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #5970
![]() Karma: 9
|
sağ ol dostum yaptım ama adresin yanında "e-posta adresi doğrulanmadı" yazıyo ama yinede teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #4192
Karma etkisi: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2383
|
arkadaşlar bunu bilmiyormuydunuz diğer hesaplarınızdan zaten bu şekilde passport net e kayıt yapılıyor ayrıca sistem bu yazdığınız maile lkink gönderiyor o linke tıklamadığınız sürece hiç bişe yapamazsınız mail olmadığı içinde böyle bir şey söz konusu olmaz zaten neyse bakalım daha kaç balık atlıcak izliyorum... ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
yapmaya çalışın işte yafs ne yapayım onuda mı ben yapayım.
![]() ![]() ![]() : |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #404 Yer: North Iraq