işlemciden gelen sesarkadaşlar toshiba a30-303 laptopum var. işlemcisi p4 3.06 fakat son zamanlarda işlemciden enteresan enteresan sesler gelmeye başladı. sanki elektronik bi ses. bu konu hakkında bilgisi olan var mı işlemciden ses
Konu Burn tarafından açılmış, 707 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
işlemciden gelen ses konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 707. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2080 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar toshiba a30-303 laptopum var. işlemcisi p4 3.06 fakat son zamanlarda işlemciden enteresan enteresan sesler gelmeye başladı. sanki elektronik bi ses. bu konu hakkında bilgisi olan var mı işlemciden ses çıkar mı?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
işlemciden cıkmaz da ses hopolerden geliyorsa onbord seskartlarında anakarttaki gurultulerden dolayı elektronik parazit sesleri geliyor ozaman işlemci falan değilde anakartla ilgili bir prblem oluyor eger hoporlerden degilse ses işlemcinin fanına bir seyler surtuyor falan olabilir kablo vs,yada bir parça bir yerlere takılıyordur yada gevsek kalmıstır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27881 Yer: Yer sağanak yağışlı ve gök gürültülü
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44994
|
kardes cpu nun dili yokki konussun veya bagirsin
dökme entegre den olusma cpu o baska parcalardan geliyor örnegin kondansatör den gelebilir |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9003
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 358
|
Kardeş getir servise bir baksınlar. Masaüstü gibi rahatca oynama yapamazsın laplop parçalarıyla
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2080 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
anladım zaten işlemciden ses gelmesi bana da imkansız gibi geldiği için sordum ayrıca hoporlörler bozulmuştu onu yaptırdım ve önceden bu ses vardı önemsememiştim artık dokunmaya başladı dediğiniz gibi belki kondansatörlerden geliyo olabilir ve ses bi sürtünme sesi gibi değil dijital bi ses yani neyse ilginiz için çok teşekkürler ama aklınıza gelen bişey olursa ve benle paylaşırsanız sevinirim. tekrar teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
O ses işlemciden gelmiyordur işlemci üzerindeki fandan gelebiliyor olabilir. Eğer teknik bilgin varsa laptopun alt kısmından işlemcinin olduğu bölümün kapağını açıp fan'ın içine hava tut düzelmesse servise götür. Ayrıca fan'ı temizlemeyi öğrenmenizde yarar var ayda 1 temizlemek faydalı oluyor...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19277 Yer: istanbul
Karma etkisi: 423