İşte Ata'nın 'soykırım'a verdiği yanıthttp://w9.gazetevatan.com/newpics/news/280820090945356141516_2.jpg Ermeni haber ajansı Novosti Armenii Atatürk'ün Amiral Bristol'e gönderdiği mektubu yayınladı Ermeni haber ajansı Novosti Armenii, 1915 soykırımını kabul etmediği ve katliam iddialarını uydurma olarak nitelediği için Mustafa Kemal
Konu karahan09 tarafından açılmış, 3722 kişi tarafından görüntülenip, 24 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İşte Ata'nın 'soykırım'a verdiği yanıt konusundaki toplam yorum: 24, okunma sayısı: 3722. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
![]() Ermeni haber ajansı Novosti Armenii Atatürk'ün Amiral Bristol'e gönderdiği mektubu yayınladı Ermeni haber ajansı Novosti Armenii, 1915 soykırımını kabul etmediği ve katliam iddialarını "uydurma" olarak nitelediği için Mustafa Kemal Atatürk'ü ağır dille eleştiren bir yazıya yer verdi. ABD'li Amiral Bristol'e 7 Mart 1920 tarihinde gönderilen telgrafı yayınlayan ajans "Elimize eşsiz bir belge geçti.Türklerin atasının soykırım konusundaki gerçek yüzünü ortaya çıkaran belgeyi yayınlama kararı aldık"diye yazdı. Ajansın "Atatürk'ün Amiral Bristol'e Ermeni soykırımı ile ilgili mektubu" başlığıyla yayınladığı telgraf şöyle: "Topraklarımızın müttefiklerce işgal edilmesi halkımıza zarar verdi.Oysa biz Montrö Antlaşması ile barış sağlanacağını düşünüyorduk. Durumun değişeceğini ve barış görüşmeleri yapılmasıyla ilgili adil ve yansız kararlar alınmasını bekliyorduk. Ama kendi çıkarlarının peşinde koşanlar Anadolu'da 20 bin Ermeninin öldürüldüğü yalanını uydurdu. Müttefiklerin ve Amerikan yönetiminin bu yalanlara inanmayacağını düşünüyorduk, çünkü gizli servisleri bütün Anadolu'da faaliyet gösteriyor.Herkes Maraş ve Urfa'daki çatışmalarda Türkler, Fransızlar ve onların safında savaşan Ermenilerin kayıp verdiğini biliyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=304254 Ama bu bir katliam değil,Ermeni askerlerinin Müslümanlara saldırmasına yerel halkın gösterdiği direnişin doğal sonucu. Müttefikler insanlara eşit davransa, Ermenileri bazı görevlere atayıp silahlandırmasa çatışmalar çıkmazdı. Müttefik ordularına ve Amerikan yönetimine Ermeni katliamı propagandasıyla ilgili gerçek konusunda dünya kamuoyunu aydınlatma ve Türk halkının adını alçak ve iğrenç suçlamalardan temizleme çağrısında bulunuyoruz." Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350632
Karma etkisi: 8961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 895745
|
Aslında komple hepsini kesicen bir daha çiçek mikrobu gibi bunlarda gelmeyecek ama ... Çok kaşınıyorlar. Ve faşist olmadığım halde ilk defa onları öldürmek istiyorum çılgınca.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349908
Karma etkisi: 256
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 25373
|
Alıntı:
Ramiz dostum bırak kendi pislikleriyle gebersinler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #352494 Yer: Aydın/İzmir/İstanbul
Karma etkisi: 8011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 800847
|
acaba bu telgrafın neresinden kendi propagandalarına uygun bir mesaj çıkarmışlar anlamadım
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333742
Karma etkisi: 1263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125907
|
ADAMLARIN DERDI BASKA bu ülkede ne ezan susar nede bayrak iner hepsının canı ceneme iki yuzlu ınsanlarla türkün işi olmaz
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #322981
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 287307
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #137395 Yer: Rock'n Coke 2006>Duman
Karma etkisi: 1041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 103562
|
Ermeni soykırımı hakkında bir kaç görüşüm var. Ben bilmem kaç tane Ermeni öldürülmüş mü veya öldürülmemiş mi bilmiyorum. Kanıtlandığını da(bunu veya aksini) sanmıyorum.
- Bu olaylar zaten itilaf devletlerinin Ermeni'leri destekleyip onları bize karşı kışkırtmalarıyla olmuşsa. Biz kendimizi savunduğumuz için suçlu olduk. - Hadi diyelim ki onlar bize saldırmadı. Biz durup dururken onlara saldırmış olalım. Biz niye böyle bir şey yapmış olabiliriz? Onlar Doğu Anadolu'da bizim için tehtid oluşturmuş olmalılar ki dünyanın en büyük savaşlarından birinin içindeyken bu çok da rahatsız edici olmalıdır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=304254 - En abartılısını yaptık; durup dururken canımız sıkıldı bilmem kaç bin tane Ermeni'yi öldürdük, katlettik. Bunu kanıtlarlarsa da hiç bir sebebin olmadığını kanıtlarlarsa(ki hiç sanmıyorum) ancak o zaman suçu kabul edip gerekeni yapmalıyız. Ben biri yapıyor diye biz de yaptık ne olmuş mantığına karşıyım. Ama bize suç atanların, laf atanların da bizi suçladıkları konudan suçlu olması da çok saçma geliyor. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #352494 Yer: Aydın/İzmir/İstanbul
Karma etkisi: 8011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 800847
|
Alıntı:
her söylediğinde haklısın dostum..zaten bu işi ermenilerden çok malum devletler dert ediniyor; yoksa türkiyenin uzlaşmacı politikası gereken diplomasiyi başlatmış gerçekler ayyuka çıkmıştı veyahut ayıbı olanlar susup oturmuşlardı diye düşünüyorum bende.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32574 Yer: istanbul
Karma etkisi: 982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 97529
|
arkadaslar bende konuyla ilgili birkac kelime yazicam en basta soylileyim konu benim ülkem ve insanim oldugu sürece istemeden irkci olabiliyorum kimse kizmasin...
arkadaslar katliam deniliyor ancak o zamanlar yani milletimizin vaarolusu tehlikedeyken bizim yapmamiz gereken o ermenileri topraklarimizdan defetmekti, yüzyillardir yasadiklari gibi adam gibi ya$asalardi ayrica bizlere ozaman verdikleri hasar inanilmazdi, ermeniler köy yakiyor halkimiza eziyet cektiriyordu, bu durum icerisindeyken o ermeniler ister seve seve ister zorla bi sekilde ülkeden soguk hava kosullarinda cikarildi ve yanlarinda olan askerlerimizin coguda sehit oldu soguktan hadi onu gectim soykirim olmadigi buradanda bellide...benim ülkem zordayken, Serefsiz ermeni benim halkimi öldürüyorken ben onlari dü$ünmezdim zaten...ayrici sunuda unutmasinlar biz gercek anlamda soykirim yapsaydik suanda tek bir ermeni cikipda konusamazdi cunku konusacak ermeni kalmazdi,Türksen ögün degilsen itaat et ya da bu memleketten cek git...bugün türkiyeyi begenmeyen kürtlerde k irakta bulunan kürdistan dedikleri cöplüklerine dönebilirler, neyse ben uzattikca uzatirim demek istedigim budur... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=304254 saygilar |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154269
Karma etkisi: 30110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3010064
|
Alıntı:
![]() Kesinlikle belgeyi Türkçe'sinden okumamışlar.. Hoş onlar hiç bir dilde gerçeği görmek istemiyor.. Bir yalan tutturmuşlar...Soykırım.. Soykırımın feriştahını Amerika kızılderililere yaptı... Bu meşhur diaspora onu da iddia etsin de ...karışlayayım alınları kaç nanosantimetre... ![]() Amerikka aynen şutlar hepsini... Sahi ohannes Yamukyan kızılderililerin hakkını aradı mı hiç ? ![]() ![]() Aramaz ... niye mi ? Nobbelll yerine başka şey verirler.. ![]() neyi mi ? 3'le başlıyor... ![]() Nasıl bittiğini Bayram günü yazmayayım.. Bayramlık ağzımı açmayayım.. ![]() __________________________________ Paylaşım için teşekkür... Düzenleyen vodoks®™© : 20-09-2009 at 16:26. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39125
Karma etkisi: 255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 24807
|
Şöyle bir şey düşünüyorum ve duymuşluğum var aslında Ulu Önderimizde bunu söylüyor biz onlarla savaşmışız Türk şehitlerimizde var Ermenilerdende kayıplar var ama adamlar o kadar adi ve hiyakarlarki bunu bir soykırım olarak gösteriyorlar.Bu söylenti Avrupa, Amerika bunlar bizim üstümüze oynadıkları bir kaç yüz oyundan sadece bir tanesi. pkk nin en büyük destekçilerinden birisi ermenilerdir başları dedikleri imralıda yatan cahilin ermeni kökenli olduğunu bilmeyen yoktur.
Düzenleyen yldrmK : 22-09-2009 at 00:53. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65376 Yer: babilin asma bahçeleri
Karma etkisi: 23578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2356503
|
eğer maşaysan kor ateşe girmeye razı olacaksın... canın yandığında da zır zır ötmeyeceksin.. canı yananlara ve yanacaklara kısa bir not...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #220265 Yer: Heryer !
![]() ![]() Karma: 140
|
ben atatürk ün bole konusacagına inanmıyorum ama... bunda var bir iş yoksa bu kadar zeki akıllı adam bole bişi yazmaz asla. ya çevirirken birşey oldu yada yayınlayan yabancılar bir takım degisiklikte bulundu...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350921
![]() Karma: 10
|
biz Çanakkalede ve diğer illerde toplamda 4 milyon küsür Şehit vermişiz 20 bin kişinin lafımı olurmuş.Nasıl şerefsiz insanlarsınız ki hem ülkeme geliyorsunuz öldürüncede ağlıyorsunuz anlaşılır gibi değil.Sormazlarmı adama ne işin vardı orada diye ?
Yüzsüzlük bizdeki Hocalı'da Karabağda yapılanları unutuyoruz bunların üzerine gidemiyoruz.Adamlar olmayan birşey için tüm dünyayı ayaklandırıyor.Yakın tarihimizde olmuş bir olayı biz dünyaya duyuramıyoruz.Daha geçenlerde binlerce Türk öldürülmedimi çinde nerdeydi o zaman buna soykırım diyen şerefsizler ? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357288
Karma etkisi: 108
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10536
|
telgraf apaçık ortada aleyhimize bi durum yok boşuna bi çaba ermenilerden...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|