İşte Şerefsiz PKK'nin Gerçek Yüzüİşte Soysuz Şerefsiz PKK'nin Gerçek Yüzü Şerefsizler Askerlerimize Gücü Yetmior Kadinlarimiza Çocuklarimiza Tecavüz Edior Öldürüorlar Allah Yüz Bin Kere Belanizi Versin Her Türk Evladi İzlesin http://www.youtube.com/watch?v=sQMzfFpEGXI&mode=related&search=
Konu Devil0fHeaven tarafından açılmış, 877 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İşte Şerefsiz PKK'nin Gerçek Yüzü konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 877. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98609 Yer: İstanbul / Küçükçekmece / Tepeüstü
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 597
|
İşte Soysuz Şerefsiz PKK'nin Gerçek Yüzü Şerefsizler Askerlerimize Gücü Yetmior Kadinlarimiza Çocuklarimiza Tecavüz Edior Öldürüorlar Allah Yüz Bin Kere Belanizi Versin Her Türk Evladi İzlesin
|
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
yakınları oldugu için feryat ve figan eden insanlar kürt değilmiydi....
hangi inanç ve inanış korpecik bebekleri vahşice katletmeyi gurur kaynagı sanar.... ve kalkıp da hala nasıl ve nasıl olurda HAK VE ÖZGÜRLÜK için mücadele ettiklerini söylerler.. ve nasıl olurda hala bunların özgürlük getireceğine inanan insanlar gün geçtikçe çoğalmaktadır.. gerçekler çıplak gözle görülemeyecek kadar gizli mi yoksa sadece benim gorebildigim şekilde bendeki süper guce dayalı birşey mi ... Ne mutlu ki bunlar kadar onursuz,şererfsiz,karaktersiz değilim.... Türk milletinin karakteri yüksektir... Ne mutlu türküm DİYENE...... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129192 Yer: Yemez!! :)
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5181
|
Güzel çalışma onur.Çok iyi ilerliyorsun
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135478
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 391
|
Kardeş,inan bana bunu gözyaşları içinde izledim.Normalde böyle şeyleri izlemek istemiyorum.Çünkü,benim için sonucu çok acı oluyor.Ama dayanamıyor ve hep böyle oluyor.
Arkadaşlar özellikle o Annelerin ve Babaların yaşlı gözlerine bakın,özellikle o küçük yavrularımızın masum yüzlerine bakın,özellikle bacılarımızın hallerine bakın....İbret alın.Sizin başınıza da yarın öbür gün Allah korusun böyle şeylerin gelmemesi için akıllı olun.Doğru şekillerde doğru şeyler yapın.Unutmayın,unutturmayın ve en önemlisi SEYİRCİ KALMAYIN.Bu Vatan hepimizin.O olmazsa biz de olmayız. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151157 Daha diyecek milyonlarca söz var ama yüreğim yetmez.Teşekkürler. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99229 Yer: uAslan
Karma etkisi: 680
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 67134
|
içinde Allah korkusunu taşımıyan yada insanlık bilincini yitirmiş herkes bana göre insan değildir bunlara ne söylesen anlamaz mallar bunlara insan dienin ben....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #135858 Yer: KonyA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 922
|
Bu videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu.Daha 4 5 yaşında ki bebeleri katletmişler.Delikanlılık bu mu ¿Ama TÜRK milleti bunları unutmayacak!!..Biz unutmayacaz.
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79550
Karma etkisi: 697
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69124
|
işte en önemli nokta burası bunu halkımıznn bilincine yerleştirebilsek şu pkk bölgelerinde ki türk evlatlarının içindeki korkuyu silebilsek vede vede tek bilek oalrak yumruğumuzu masaya vurup bişeler yapma zamanı geldiğini anlatabilsek...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84285
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325
|
Evet DÜŞÜnce ÖzgÜrlÜĞÜnÜ Hayirrrrr Dİye Bİlİrmİyİmmmm Buradan
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98609 Yer: İstanbul / Küçükçekmece / Tepeüstü
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 597
|
İşte Bu Şerefsizler Böle Gücü Yetmeyene Zülum Ederler Allah Topunun Belasini Versin !!!
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|