işyeri ağından vpn kullanarak çıkma. yardım lütfenArkadaşlar işyerindeki bilgisyarım işyeri ağına bağlı ve server vasıtası ile internete çıkış yapıyoruz. server ın üzerinde bir firewall programı var ve kullanıcıların bütün trafiğini kayıt edip gözlemliyor. Benim amacım ziyaret
Konu drickustr tarafından açılmış, 639 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
işyeri ağından vpn kullanarak çıkma. yardım lütfen konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 639. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31933
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar işyerindeki bilgisyarım işyeri ağına bağlı ve server vasıtası ile internete çıkış yapıyoruz. server ın üzerinde bir firewall programı var ve kullanıcıların bütün trafiğini kayıt edip gözlemliyor. Benim amacım ziyaret ettiğim web site adreslerinin ve bilgilerimin gözükmemesi. Bunun için kullanmış olduğum hotspotshield veya ultravpn gibi programlar işe yararlarmı. Bu programları kullanarak nette gezerken sistem yöneticisi ekranında sadece kullanmış olduğum progların ip adreslerini ziyaret etğimi mi görür acaba ? veya bu durumda kullanabileceğim başkay yöntemler varmıdır ? Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
Merhaba firewall tarafında kullandıgınız programın baglandıgı sunucuların ip adresleri gorulur tahminimce.Ancak sistem yoneticiniz bu programları engellemediyse tabi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #384407
Karma etkisi: 552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54907
|
Sistem yöneticisi şirketteki bilgisayarları istediğinde kontrol edebiliyor,programları yasaklayabiliyor.Gerçek zamanlı kontrol edip etmediklerini nasıl anlayabiliriz?Yani o an ekranı izleyip izlemediklerini?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
Sistemde kullnadıgı frewall sayesinde internet tabanlı kurdugun programları izler söledigim gibi bu tarz progrmaların iplerini gordugu zaman firewall loglarında engeller sizi.YAda sistem yonetim programı mevcutsa sisteminizde bu urun sayesinde bilgisyarınıza kurdugunuz veya kaldırdıgınız yazılımları izleyebilir.Buna gore yaprırımlar uygulayabilir.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|