işyerinden evdeki pc'e bağlanmaselam arkadaşlar, ben işyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayarıma gizli olarak nasıl bağlanabilirim,kısaca işyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayarı kontrol etmek istiyorum ? evdeki bilgisayar kullanılırken bende işyerinden izlemek istiyorum :rolleyes: hatta evdeki camı
Konu simemo tarafından açılmış, 3083 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
işyerinden evdeki pc'e bağlanma konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 3083. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34039
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selam arkadaşlar,
ben işyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayarıma gizli olarak nasıl bağlanabilirim,kısaca işyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayarı kontrol etmek istiyorum ? evdeki bilgisayar kullanılırken bende işyerinden izlemek istiyorum hatta evdeki camı gizli bir şekilde açmak ( gizli derken bir program kuracaksam o program ekle kaldırda görünmesin yani izlendiğini kimsenin bilmesini istemiyorum )Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=156898 şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442
|
öncelikle bu konunun Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) alakası yok .yanlış yere açmıssın.
Konuya gelecek olursak ; goruntuyu internete aktaran programlar var.webcamxp gibi Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=156898 buna benzer microsftun da ucretsiz vermiş oldugu bir programda vardı ama hatırlayamadım.veya bilgisayarına spector pro adlı programı kurarakda evde neler olup bittiğini aksam gelince anlayabilirsin istersen 5 sn de bir bile ekranın goruntusunu ceker . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #53736 Yer: Metal
Karma etkisi: 136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12507
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34039
|
elinize emeğinize sağlık yardımlarınız için çok teşekkür ederim
logmain'e üye olup indirdim ve kurdum sorunsuz calışıyor fakat ikinci kullanıcılar sistemde bağlantı olduğunu görebiliyorlar ( izlendiklerini ) araştırmalarıma göre ( nepster ) adlı bir pro. ile gizli bir şekilde izleniliyormuş fakat çözemedim ![]() teşekürler ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55429
|
evi neden izlemek istiyorsun kendinden şüphenmi var eğer varsa bir bomba tarifi vereyim evdekileri yok et
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #222891 Yer: e BaqaN YüreK YaqaN
Karma etkisi: 942