İşyerindeyim ama Evdeki ADSL den internete çıkacağım..Network Üstadları merhaba, Ev ile işyerindeki networküm arasında ip sec vpn mevcut. Kısaca 2 taraftada firewall özellikli modem kullanıyorum. sorum şu: işyerindeki bilgisayarımdan internete bağlandığımda evdeki ADSL üzerinden çıkış yapayım
Konu xcalibur34 tarafından açılmış, 589 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
İşyerindeyim ama Evdeki ADSL den internete çıkacağım.. konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 589. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59929
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Network Üstadları merhaba,
Ev ile işyerindeki networküm arasında ip sec vpn mevcut. Kısaca 2 taraftada firewall özellikli modem kullanıyorum. sorum şu: işyerindeki bilgisayarımdan internete bağlandığımda evdeki ADSL üzerinden çıkış yapayım istiyorum.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=139863 Yani işyerinden www.denemedddd.com sitesini ziyaret ettiğimde, benim evdeki ADSL üzerinden bağlandığım zannedilsin.. biraz uçuk oldu ama var mı böle bir çözüm.. Network üstadları ne önerebilirler ?Teşekürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
iş yerinden evdeki adsl ye vpn yaparsan dediğin olur. Ama modem e vpn yaparsan kasar bence o kadar özellikli bi cisco ları gördüm ben şimidye kadar.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95272 Yer: Unknown
Karma etkisi: 1420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 141316
|
modemlerin için de NAT diye bi özellik var bu işlem ihtiyacına cvp verebilir sanırım bi çok makineyi tek ip den nete bağlayabiliosun ama çok detaylı bilgim yok ve biraz karışık bilgine..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40355
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 21
|
remote programları kullan
yada iş yerindeki pc ye ev ip ni yönlendir |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
evine vpn yapabilirsin ya da remote desktop servislerinden yararlanıp yapabilirsin.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|