Izinsiz Kamera AçtırtmaIzinsiz Kamera Açma Karşınızdakinin ip'sini bulun ( bunu wardom forumumuzda arayarak bulabilirsiniz) Ör 207.13.13.162:1863 (ip: port) seklinde idi (ıp yi bulduk) googleden (VLC media player) diye arattırırsak zaten karşımıza çıkıyor(bu
Konu DoubLe_Raki tarafından açılmış, 2193 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #251383
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Izinsiz Kamera Açma
Karşınızdakinin ip'sini bulun ( bunu wardom forumumuzda arayarak bulabilirsiniz) Ör 207.13.13.162:1863 (ip: port) seklinde idi (ıp yi bulduk) googleden (VLC media player) diye arattırırsak zaten karşımıza çıkıyor(bu programı kuruyoruz) 1.Programı indirdik kurduk (VLC media player) 2.Programı Calıstırıyoruz 3.Dosya>Ağ Akışı Aç dioruz alt tarafta Customize yazan yerin sag tarafına yukarda msn den ipsini ve port numarasını öğrendiğimiz kurbanın adresini (yazıyoruz ve webcam açılıyor ister kaydedin ister izleyin artık canınız ne isterse) http://ip: port seklinde yazıoruz ve OK diyoruz. NOT:Programı internet cafede gördüm ücretli bir adult sitesinin camshow yapan kızlarını izleme için yapılmıs bi program. mantıksal olarak msn de online olan webcamı olan bi kişiyi farkında olmadan görebilioruz yeterki online ve camı olsun... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=226823 Emeğim karşılıgında yemek verin lütfen ![]() Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 22-08-2008 at 09:34. Sebep: so close no matter how far:)) verildiği için konu kapandı...saygılar |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #87402 Yer: Cehennem...
Karma etkisi: 117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11151
|
gecenler de bir haber okumuştum izinsiz bir bayanın camerasını izleyen adama 4 yıl hapis vermişlerdi
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Programın ve konunun daha önceden verilmesine istinaden bu yöntem çalışmıyor ama yaklaşık bir haftadır equalizer kardeşim ile araştırma yapıyorum bir tezim var eğer olursa 3. şahıs olarak görüntülere ortak olup izleyeceğiz burdan'da equalizer arkadaşıma teşekkür ediyorum sabahlara kadar bilgisayarın önünde şunu yap bunu yap demem darılmadan gücenmeden dediklerimi yaparak test ediyor yardımcı oluyor inşallah başarırsak güzel bir dökümanla anlatım yapıcam Saygılarımla
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12741 Yer: Marmaris
Karma etkisi: 572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 56378
|
Alıntı:
Ne demek abi ben hep burdayım. İnşallah başarılı oluruz. ![]() Alıntı:
Saol kardeşim. ![]() Düzenleyen Equal1zer : 22-08-2008 at 01:56. |
||
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14481
Karma etkisi: 273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26509
|
Hacı, dyelim açtık kamerayı.. çok çirkin bir görüntü ile de karşılaşabiliriz. Sakata makata gelmeyelim sakın
![]() Kolay gelsin Balamir ve Equal1zer |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|