izmirde,annemin sitesi için profesyonel tasarım yaptırmak istiyoruzmerhaba herkese ben anneme 2 ay önce bir blog açtım.yemek blogu. bloğa güzel bir tasarım ve reklam koydurtmak istiyoruz ücret karşılıyla.izmirde nerede yaptırabiliriz?bu işi yapan kuruluşlar falan var mıdır yani?
Konu smg92 tarafından açılmış, 127 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
izmirde,annemin sitesi için profesyonel tasarım yaptırmak istiyoruz konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 127. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416586
Karma etkisi: 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 474
|
merhaba herkese
ben anneme 2 ay önce bir blog açtım.yemek blogu. bloğa güzel bir tasarım ve reklam koydurtmak istiyoruz ücret karşılıyla.izmirde nerede yaptırabiliriz?bu işi yapan kuruluşlar falan var mıdır yani? site adresi;www.bircaninmutfagi.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416586
Karma etkisi: 7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 474
|
yardım etcek birileri yokmu ?
elbet bilenler vardır ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
İzmir demişsiniz. Üniversite'dne bir arkadaşım bu tür işler yapıyor. Kendisi izmir'de ikamet etmekte hemde web tasarım yazılım işleride yapmaktadır.
İletişim için şu adresi kullanabilirsiniz: TIKLAYINIZ Referans Olarak : Turgay Can demeniz yeterlidir. Kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Göklerin ferrarisi için Türkiye'yi istiyoruz | kolonya | Güncel | 2 | 06-07-2010 09:46 |
| Web Sitesi Tasarım Klavuzu | TechniQue | E-book | 2 | 03-02-2009 15:16 |
| CR Kurulumu | Stonkeep | IRC | 8 | 18-12-2008 03:07 |
| sitesi olanlar için yeni bir ziyeretçi defteri programı | REPLİCON | Programlar | 2 | 28-02-2006 13:14 |
|
|