joomla! ile nasıl site kurarım ?arkadaşlar bu işlerde çok yeniyim ve çok bilgim yok. joomla! ile bi site kurmak istiyorum. forumda biraz araştırdım ama bunla ilgili bi konu bulamadım. bana bu konu hakkında biraz bilgi
Konu lambo tarafından açılmış, 1476 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
joomla! ile nasıl site kurarım ? konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1476. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29348 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 13
|
arkadaşlar bu işlerde çok yeniyim ve çok bilgim yok. joomla! ile bi site kurmak istiyorum. forumda biraz araştırdım ama bunla ilgili bi konu bulamadım. bana bu konu hakkında biraz bilgi werirseniz sewinirim. kolayca kurulumu anlatır yada bunla igili bildiğiniz siteler warsa link werebilirmisiniz. ayrıca bide host olayı war tabi alacağım host neleri desteklemeli php ve mysql desteği gerekli bunları biliyorum ama başka neleri desteklemeli ve hangi hostu önerirsiniz. benim istedğim çok pahalı olmayan kullanımı kolaybi host. bu konuda da biraz yardımcı olursanız sewinirim. yardımlarınızı bekliyorum. bilmeden saçma sorular sorduysam affedin ama dediğim gibi bu işleri yeni yeni öğreniyorum. şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1561
Karma etkisi: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1476
|
joom Mambonun e-ticaret ekletısı degılmıydı..
Safe Mode on olmamasın dıkkat et alcagın hostta.. Saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
|
biraz araştırdım we joomla ile mambonun farkını öğrendim;
Kisa bir aciklama yapilacak olur ise: Joomla , Mambo'yu yapan developerlar tarafindan hazirlanmistir. Joomlayi yapan developerlar bazi problemlerden dolayi Miro sirketinden ayrilarak Joomla'yi kurmuslardir. Miro sirketide mamboyu gelistirmek icin yeni developerlar ile devam edecektir. Joomla 1.0.0 ile mambo 4.5.2 birkac ufak degisikligin disinda aynidir. Joomla ekibi su anda 1.0.3 versiyonunu cikartarak artik 4.5.2 den cok one gecmistir. Bugunler itibari ile mambonun gelisimi yavaslamistir. Su an icin joomla daha guvenli ve daha cok ozelligi bulunmaktadir. Tum mambo component ve modulleride artik joomla'ya gore hazirlanmaktadir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=37113 bu yazıyı bi siteden buldum ayrıca önerin için teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3689
Karma etkisi: 298
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29000
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
Bir boşnak arkadasımın sitesinde görmüştüm ordan aklımda kalmış.. Mambo ile baya uğraştım bir sure MamboTurkiyedeydım eger jOOM mambo gibi ise Safe mod On Olmamasına dikkat et componentlerde sorun yaşarsın...Ekleyemezsin ftpden manuel yaparsın bir çok problemi beraberinde getirir.. oFFİCAL sitelerinde vardır host firmaları sistemlere uygun onlara bak istersen.Kendi pazarları halıne getırıyorlar ama illede JOOM kuracam diyosan onlardan almanı öneririm.. Kolay Gelsin İyi forumlamalar |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
saolun tavsiyeleriniz için hala bazı forumlarda araştırma yapıyorum bi forumda joomla yı bilgisayarda kurmak için bi program buldum ama beta wersiyonu vede şimdilik bilgisayarda yaratılan sayfa internette yayınlama olanağı yokmuş. bende denedm gerçekten içeriği güzel we benim gibi pek bilgisi olmayanlar bile yönetebilir gibime geldi. aslında illa joomla ile bişiler kurucam demiyorum benimkisi meraktan wede web sayfası kurmayı öğrenmek istediğim için. bikaç gündür bu işlerle uğraşıyorum 2 günde toplam 2 site açtım. birisi basit phpbb3 sitesi yardımıyla kurduğum bi forum diğeriyse geocities den aldığım hesapla yarattığım basitbi web sitesi. benim istediğim hem güzelbi web sitem olsun hemde bu işleri azçok öğreniyim diye ,tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürer...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25922 Yer: ben de anlamadım yerimi malatya-van arası heryer :D
Karma etkisi: 4262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 424888
|
arkadaşım ocak 2006 pc net dergisinde anlatılmış biraz paraya kıy da al ve oku
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
Template başlığı var bak orda dağıtıyorum bak istersen biraz.İndir duzenle ![]() Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
|
olabilir herşeye açığım dediğim gibi şuan sadece bilgim artsın ve iyi kötü bi sitem olsun die çeşitli denemeler yapıyorum. çeşitli yöntemleri deniyorum. bi göz atıyım orayada ...
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57650
![]() Karma: 45
|
arkadaşlar herkesi joom' a davet ediyorum süper bı sey yaa
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #15565 Yer: Kayseri
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
mjturkiye.net te joomla yada mambo için modül bileşen bot ve kurulumu güncellemesi yada hack yada güvenlik her bir şeyi bulabilirsin temalarıda var geniş bir arşiv..son sürüm beta oalrak yayınlandı ama daha gelişim aşamasında..saygılar
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20790 Yer: LostDoomSDay
Karma etkisi: 22657
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2264660
|
bende simdi joomla yuklemeye basladim
ama 404 hatası verdii![]() ![]() Düzenleyen Bordo. : 27-12-2006 at 20:23. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #126342
Karma etkisi: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3976
|
Bilgisayarda Apeche kur ve Php çalıştır daha sonra Joomla yükle..
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #126342
Karma etkisi: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3976
|
Mambo ve Php nasıl kurulacagı anlatılıyor
mambo: http://www.yerleske.net/dload.php?ac...ad&file_id=249 Php: http://mamboxchange.com/frs/download...p_kurulumu.zip saygılar.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73636 Yer: im Seni ÖSS
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 564
|
Arkadaşlar Joomla Hakkında Herşey var bakın imzamda oraya tıklarsanız hem videolu hemde resimli joomla kurulumları var bir bakmanızı tavsiye ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|