Kablosuz Mause YardımX5 TECH kablosuz optik mause aldım arkadaşımdan.Usb girişi var,pc ye taktım tanıdı,ilk açtığımda normal çalışıyordu,birkaç saat sonra titremeye başladı,havaya kaldırıyorum sağa sola gidiyor.Şarj yerine koyuyorum bir süre bekletince normale dönüyor.İçinde
Konu Raskolnikov_ tarafından açılmış, 563 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kablosuz Mause Yardım konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 563. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23178
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 710
|
X5 TECH kablosuz optik mause aldım arkadaşımdan.Usb girişi var,pc ye taktım tanıdı,ilk açtığımda normal çalışıyordu,birkaç saat sonra titremeye başladı,havaya kaldırıyorum sağa sola gidiyor.Şarj yerine koyuyorum bir süre bekletince normale dönüyor.İçinde pil var şarjlı pilmi bilmiyorum.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=321115 Tahminim bir süre sonra şarjı bitiyor,çünkü şarjda bekletince sorun olmuyor.Sürekli şarjda mı bekletmem lazım,yada ne kadar süre bekleticem ? Ayrıca pc kapalı iken de şarj edemiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Pc kapalı ilken şarj edemessin tabiki gücünü usb portundan alıyor. Yani aldıysan pilleri değiştir düzelir
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #359504 Yer: Kayseri
Karma etkisi: 1732
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 172901
|
![]() Şuanda kullandığım mouse bu şekilde. Sol tarafta gördüğün sarj edici alet varsa pilleri çıkarıp ona takman ve belirli bir süre beklemen gerekiyor. (Mouse'yi alınca sana 2 adet sarj edilebilir pil veriyorlar. Sen 2 adet daha sarj edilebilir pil alabilirsen çok rahat kullanabilirsin. Birisi sarjdayken birisini mouseye takıp kullanabilirsin.) İnşallah yararlı olabilmişimdir, Selametle. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #58477 Yer: İzmir
Karma etkisi: 16051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1604211
|
pilin üzerinde 1.2V yazıyorsa şarjlı...1.5V yazıyorsa değil..anlayabilmen için en kolay yol
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
ByWalkie o şekilde şarj aleti yok,ilk mesajdaki resimdeki gibi oturtma yeri var orda şarj oluyor sanırım.
@kay eyvallah kardeşim pillerde 1.5v yazıyor şarjlı değil,piller bittiği için yapıyor sanırım bunu. duracell şarjlı pil almayı düşünüyorum,duracell e iyi diyorlar.bakalım birde öyle deniyelim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34276 Yer: WardoM
Karma etkisi: 8989
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 898063
|
Alıntı:
Farem için Duracell 2650mAh şarjlı pil aldım ama aldığıma pişman oldum... şarj çihazım ile şarj ediyorum ama en fazla 2 gün dayanıyor mausun içinde... 4sene kadar önce aldığım C.F.L. 2300mAh pil bile duracellden daha uzun süre dayanıyor... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
|
Şu pil işi kafama takıldı,normal pil taksan 10 günü geçmiyor,şarjlı pil desen sürekli şarj et sinir bir durum.Kablolu mouse dönücem sanırım.Yılda bi ton pil parası vermektense,güzel bir kablolu işimi görür.
Fujika marka pil aldım 4 tane 1 tl Bakalım kaç gün gidicek ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
pilli olanı bende begenemedim ama 5 6 sene önce aldıgım bir mouse var optik kablosuz alttaki pad den alıyor enerjisini o da güzel
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Daimi Üye