kameradan anlayanlararkadaşlar bu aralar ben handy cam alcam ama kameralar hakkında hiç bi bilgim yoq ve görüşlerine güvendiğim insanlar olarak sizlerden yardım istiyorum bütçem 1000 bin ytl kadar 1100 de olabilir
Konu sunrise tarafından açılmış, 274 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
kameradan anlayanlar konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 274. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #433 Yer: CeheNNemiN db'sinden
Karma etkisi: 1854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184521
|
arkadaşlar bu aralar ben handy cam alcam ama kameralar hakkında hiç bi bilgim yoq ve görüşlerine güvendiğim insanlar olarak sizlerden yardım istiyorum bütçem 1000 bin ytl kadar 1100 de olabilir ne tavsiye edersiniz kameraların eksileri artıları nerde daha ucuz
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=31408 alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor hangi özellikler önemlidir hangileri önemsiz kullanımı nasıldır(kolay zor profesyoneller içindir) wardom yardım pls |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39498
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 26
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19277 Yer: istanbul
Karma etkisi: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41568
|
eğer kamera alacaksan iki marka tavsiyem...panasonic ila sony tabiki...alıcan kamerada araman gerek ozellikler...focus (oto.manuel)8-16 kbs.iris ayarı-
oto-manuel zoom...white balance ayarı..dv out...ayrıca kameran dv olacak...ve en onemlisi de alıcan kameranın frame sayısına dikkat et....saygılarla... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6938
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -12063
|
philips marka al ve mıkrofonu uzerınde olanlardan kardes..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|