KanaL caLmaMerhaba sevgili wardom sakinLeri,simdi sizlere kendi gelistirdigim bir yöntem ile Irc Sohbet sunucusu uzerinde kıl oldugunuz bir kisinin kanalini nasil alabilirsiniz onu anlatacagim. Öncelikle sunu belirteyim bu işlemi yapabilmeniz için
Konu Nihat tarafından açılmış, 2092 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
KanaL caLma konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 2092. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1433
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba sevgili wardom sakinLeri,simdi sizlere kendi gelistirdigim bir yöntem ile Irc Sohbet sunucusu uzerinde kıl oldugunuz bir kisinin kanalini nasil alabilirsiniz onu anlatacagim.
Öncelikle sunu belirteyim bu işlemi yapabilmeniz için karsimizdaki sahsin bu işten pek fazla anlamamis olmasidir.Neyse Ben yapmaniz gerekenleri kisaca ozetleyeyim umarim hosunuza gider. 1. İlk olarak Mırc aciyoruz tabiki ![]() 2.İdent:Bot Fullname:Bot Nickname: invite veya inviter yapabilirsiniz. 3.Calacagimiz Kanalin Founder i online ise ufak bir sohbet etmeniz gerekecek bunun orneginide Asagida Aciklayacagim. 4.Sectigim KanaL aLmanya -ChanServ- #almanya Kanali Bilgisi: - -ChanServ- Kanal Sahibi: HayLaz - -ChanServ- Aciklama: Welcome To Almanya - -ChanServ- Kayit zamani: Oca 24 15:16:42 2005 EET - -ChanServ- Son Kullanim: Sub 03 15:20:30 2005 EET - -ChanServ- Son Topic: C * almanyaC * - -ChanServ- Topici yazan: HayLaz - -ChanServ- Ekler: Topic Hatirlama (retention), Topic Kilidi (topiclock), Gizli (LIST komutunda cikmaz), Leave Ops, Ek guvenlik, Op-Notice Haylaz İle kisa bir Sohbetin Arkasindan Haylaz i Irc operatorlerin kullandigi bot ile kanala istedigin kadar user sokabilecegimi soyledim ve ona /msg inviter #almanya 0221455114557 100 yazmasini soyledim.Daha sonra Inviter Rumuzuna Soyle bir mesaj Geliyor <HayLaz> #almanya 0221455114557 100 buradaki (0221455114557) Numarasi İnandirici olmasi için Botun Şifresi dedim Ve arkadasindan /notice Haylaz Şifre Kabul Edildi Mesajini Notice olarak Gonderdim Arkasindan Haylaz a Status e inviter Tarafindan Şifre Kabul edildi mesaji gelecegini soyledim Daha sonra ise /msg inviter #almanya 100 Start Yazmasini soyledim Bu islemide yedirdikten sonra Haylaz a Soyle bir Notice Daha Gonderdim. -HayLaz- Error bu işlemi yapabilmeniz için operator olmanız gerekiyor, eğer operator değilseniz /msg Inviter #almanya identify kanalşifresi yazınız.Bunun sonrasinda inviter rumuzuna soyle bir mesaj geldi.#almanya identify 7817185 Sonuç:*** Now talking in #almanya *** Topic is 'C * almanyaC * ' *** Set by HayLaz on Mon Jan 24 08:28:23 *** ChanServ sets mode: +oq microp microp -ChanServ- #almanya Kanali Bilgisi: - -ChanServ- Kanal Sahibi: microp - -ChanServ- Aciklama: Welcome To Almanya Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1683 - -ChanServ- Kayit zamani: Oca 24 15:16:42 2005 EET - -ChanServ- Son Kullanim: Sub 03 16:16:56 2005 EET - -ChanServ- Son Topic: C * almanyaC * - -ChanServ- Topici yazan: HayLaz - -ChanServ- Ekler: Topic Hatirlama (retention), Topic Kilidi (topiclock), Gizli (LIST komutunda cikmaz), Leave Ops, Ek guvenlik, Op-Notice Kafaniz Karismasin cok basit bir yontem Anlamadiysaniz tekrar tekrar anlatabilirim Kolay geLsin (Not:Bu işlem ile mail veNick Şifresi de aLabiliriz yada O sahsin Sahibi oldugu kanallarin hepsinede sahip olabiliriz genelde bu turden kisiler butun şifrelerini ayni yapiyorlar.) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #879
|
Guzel bir yazi tebrikler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1242 Yer: Bursa
Karma etkisi: 8
|
Channel thief!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
|
sağoL Sifreci
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1497
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 87546
|
dostum tamam güzelde
çok karışık ya sen bu işi biraz ayrıntıla![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
|
Bi ara msn de pasLasiriz dostum burda aklin karisabilir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1242 Yer: Bursa
Karma etkisi: 8
|
he he akillica birsey
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Bunlara inanan hala var mı
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
|
Tarık denemesi bedava
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #1497
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 87546
|
Bakar$IN işLER taRIK sEN deNE Bİ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
Üye numarası: #1508
|
Teşekkürler Nihat güzel döküman
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
Üye numarası: #1406
|
bu numarayi sadece acemiler yer digerleri sizle t.. gecer bence yapmayin bunu yiyen adam tam acemii
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #616
|
nicki nickservice yada chanservice gibi şeyler yapıp -NickService- This nickname is registered and protected. If it is your nickname, type /msg NickService IDENTIFY password. Otherwise, please choose a different nickname.
- -NickService- If you do not change within one minute, I will change your nickname. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=1683 - gibi notice atarak da çalabilirsiniz ama yiyen olur mu bilmem genelde otojoin kanalı olan serverlarda kanala giren adama bunu hemen notice olarak atmanız lazım ve nickservice diye bir nick almanız lazım ki size adamın şifresi ulaşsın genelde çogu kişi script kullanmıyorsa oraya gelen identify mesajini copy paste yapıp şifreyi yazar eskiden işe yarıordu, şimdi millet bilgilendi biraz ne kanallar çaldıydım bu yöntemle ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #2743 Yer: KKTC
![]() ![]() Karma: -172
|
bütün serverlerde *nickserv* ve benzeri sqline lar oldugu icin o tür nickleri alamıyosunuz.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |