Kanal Çalmak..Oncelikle Selamın aLeyküm yeniyim konumuza geLince arkadasLar kısaca: coğu serverda Liste ve Listele Niki şifreLi değildir. siz Liste ßaktınız Liste niki yasakLanmıs yada ŞifreLi Listele yi deneyin ve kanaLını çaLmak
Konu LaureL tarafından açılmış, 5603 kişi tarafından görüntülenip, 43 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kanal Çalmak.. konusundaki toplam yorum: 43, okunma sayısı: 5603. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80211
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Oncelikle Selamın aLeyküm yeniyim konumuza geLince arkadasLar kısaca: coğu serverda Liste ve Listele Niki şifreLi değildir. siz Liste ßaktınız Liste niki yasakLanmıs yada ŞifreLi Listele yi deneyin ve kanaLını çaLmak istediniz kişiyLe mesela ßen ßu kanaLın eski sahibiyim istersen ßak fLn diyip /cs set #kanal founder Liste (veya Listele) yazdırın tabi O arada info cekin kanaLa Liste (listele) nikiyle ßaktınız Founder:Liste olmus hemen kanaLın sifresini deiştirin ve kendi nikinize atın kanaLı Liste nikinde kalmasın founderLik hemen yasaklarlar ßen 30 un üzerinde kanaL aldım ßole.. (kele߀k,sohbet,muhabbet ßuralar ßenim denemeyin
) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class Helper
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #373 Yer: Ankara
Karma etkisi: 372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 36242
|
Bir kanal sahibi bunu yiyorsa zaten ona o kanal haramdir, gitsin biraksin mIRC'yi falan
. Neyse sagol yinede degisik bilgiler . Her ne kadar bir acik olmasada, kanal sahibinin kanali sana devretmesini saglamakta olsa dursun bakalim baslik .Düzenleyen PheNoMeN : 02-08-2006 at 22:07. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33887
Karma etkisi: 1772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176260
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60808
Karma etkisi: 2155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214617
|
Bu Tür Şeyler Bitti Anlamayana zaten kanal vermezler Yanii Global kanallardan filan bahsediyorum öbürleri zati ilgi çekmez
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67760
Karma etkisi: 43
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3506
|
Benzannetmİyorum Kanal Sahİplerİnİn Bu Numarayi YİyeceĞİnİ
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45447
![]() Karma: 14
|
Bunu Yicek Founderin Kanalı Ne İşine Yarıcak? 10u Anlamadım..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80211
|
ArkadasLar siz 15-20 kişilik kanaLLarda deneyin yerlerr.. sadece 10 dk sohbet edin.. ßen 10 kere denediysem 7 sinde tutmustur.. olmaz olmaz demeyin DENEYİN! yorumunuzu oyle yapın..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45447
![]() Karma: 14
|
Arkadaşım Böle Yapınca "Hacker"mı OlunuOr? Şunu Öqrenelim Artıhk mIRC 1986'dan Günümüze ChanServ ve NickServ'un Çalma Ile İlqili Tüm Açıhklarını Kapamıştır.Kanal ve Nick Hack Sadece Pass Tahmini yada Böle Komut Yazdırma Yöntemiyle Olabilir.Ayrıca Sen 10-15 Kişilik Kanallara Deneyin Demişsin..Bu Komutu Bilmeyen Adamın Kanalını Napcaz? 10u Demek IstıOrum..Dediklerimi Yanlış Anlama Fikrine Sayqım Var..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24641
|
Selamun aleykum bende bu nette 2 seneden beri varm ama benm Girdiğim Undernet serverinde böle bişe yok sizin bahsettikleriniz küçük server ler oLsa gerek.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90196
|
saqolasın kardeş 4 kanal aldım sayende şimdi k-line z-line vs. tarz şeylerden kurtulmanın yöntemini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. proxy demeyin ayıkamadım gitti şu programı
(ingilizce sıfır o yüzden) burdan wardom büyüklerine sesleniyorum yardımlara acıqım ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91558
|
o komuttan anlamayan adamın kanalını almam
dolduramaz ki o kanalı niye alıyım.kanal boştur zaten.bide zline kline meselesi demiş arkadaş.kardeş modem fişini çek geri tak ip değişir.sende girersin.kolay gelsin.akill yemediysen tabi ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90078
|
evet kardeş modemi kapat aç girersinn
YAW MİLLETİN İŞİ GÜCÜ YOK ONUN BUNUN ŞİFRESİYLE UĞRAŞIO ALALALA... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95437
|
gidip yeni kanal açmak daha akıllıca değil mi?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
aslinda senin dedigin yontem tamami ile social enginering oluyor. yani sosyal muhendislik. insanlari konusarak o veya bu sekilde aldatma sanatidir.
kanal calmak meselesine gelince IRC'de zamaninda cok buyuk bir server'in ( e-kolay ) belalisi olmus bir insan olarak sana sunu soyleyebilirim. basit bir uygulamadir bu girecegin kanal 10 kisilik bile degildir - olamaz. kesinlikle acemi bir kullanicinin #help'e girip kanal nasil acilir gibi bir soru sormasindan sonra alacagi yardim ile acilmis bir kanaldir. ve bu tur kanallarin IRC'de adi bile dandik'tendir. yani kanal adi #bengirdimsendegir , #haditoplan , #burasibaska , #cixcixhedehede gibisinden dandik isimlerdir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=80651 ama yinede denilen gibidir. yapmak isteyen yapabilir. ayrica her server'da /cs set #kanal gibisinden bir komut calismaz. server'in versiyonuna da baglidir. Phenomen yanlislarimi surekli sen duzeltirsin varsa bi zahmet ![]() kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96697
![]() ![]() Karma: -121