Kanal ve nick Çalmak İsteyenler ircde hiç bir yerde yokÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya bir arkadaş tavsiyesiyle forumda cok güzel konulara yer verilmiş öncelikler herkese teşekkürler hem sizin güvenliğiniz için önemli hemde işimize yarıycak bir
Konu reddevilmaycry tarafından açılmış, 1278 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kanal ve nick Çalmak İsteyenler ircde hiç bir yerde yok konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 1278. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162924
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: 183
|
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum buraya bir arkadaş tavsiyesiyle forumda cok güzel konulara yer verilmiş öncelikler herkese teşekkürler hem sizin güvenliğiniz için önemli hemde işimize yarıycak bir şey belki bi çoğunuz biliyorsunuzdur. şimdi arkadaşlar her hangi bir sunucuya girelim birisi kız nicki olacak kız nicki ile kurbanla konusacaksınız diğer ßir nick ise read nickini kullanacaksınız ama read nicki kanallarda bulunmayacak. kız nicki ile kurbanın özeline gidip selam nasılsınız oda karsılıgını verecek hemen tabiki kızız ya
neyse arkadaşlar ondan sonra ben size memo atmıştım aldınızmı diyceksiniz halbuki atmadık oda yok diyecek taßiki. ßizde kurßana her halde askıda kaldı ama şu komutu yazarsan okursun diyeceğiz. ardından komutumuzu verecez. /msg read memoserv +acc şifre Komutunu yazarsan mesajımı okursun diyeceğiz oda yazarsa eğer read nickine yani kanallara girdirmediğimiz nicke şifresi gelecek ardından hemen kurbanın nickine ghost cekeceğiz /ns ghost nick şifresi kurban sunucudan düşecek ßu sekilde ardından kurbanın nickine gececeğiz /nick Kurbanın nicki ardından şifresini girdikten sonra /ns set password komutu ile kurbanın nickinin şifresini değişeceğiz nick sizindir. bir yardımım olduysa ne mutlu bana basarılar. oper şifreside calabilirsiniz aynı yöntemle ben cok yedirdim basarılar arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #128328
![]() Karma: 10
|
millette malya yicek hemen...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64474 Yer: West Coast
Karma etkisi: 10116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010338
|
uğraşın eve emeğiin için teşekkürler
![]() +K |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
TraP Ben Sadece Önerdim Yer Yemes Orası Beni İlgilendirmez. Zorunamı Gidiyor ? Ben Bilgimi Paylastım ßurası Forum Sen Biliyorsundur O Biliyordur Öbürü Bilmez. OKe Yorumunu Kendine Sakla
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Arkadaşım kimseyi kırmadan herkes istedigi yorumu yapa bilir burada yorumun kendine saklanması gibi bi olay yok yani isteyen argo kullanmadan istedigini yaza bilir eleştiri yapa bilir....İlk başta hoş geldin...Yiyip yememesi önemli degil...Fakat yöntem biraz kafama yattı güzel gibi gözüküyor...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=176704 Bu arada türkçeyi güzel kullanalım kardeşim....Her zaman büyük harf kullanılmaz...Yazıların okunması açısından.....Saygılar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
oke teşekkürler arkadaşım zaten ben yazmısım oraya adam okumamıs okumadan cevap veriyor okusa keske ßak arkadaşım ben ne yazmısım hem sizin güvenliğiniz için önemli hemde işimize yarıycak bir şey belki bi çoğunuz biliyorsunuzdur. yazmısım bilenlerde var bilmeyenlerde. olabilir belki yer belki yemez özür dilerim kırdıysam eğer arkadası
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #150560 Yer: istanbul
Karma etkisi: 240
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 23543
|
bencede uğraşmaya değer deniyeceğim saol
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #34393
![]() Karma: 10
|
hehe Kanal calmak ogle bogle ? birakin bu işleri artik bayatladi bunlar ama.. bildigim kadari ile bunu karsi tarafa yedirirseniz karsi tarafin nick sifresi 112233 oluyorPHP Kod:
Unreal veri tabaninda calisior Denendi |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67345 Yer: ESENLER
Karma etkisi: 16107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1609709
|
Ulen İrc var mı hala ya ?
![]() ![]() En son 99 senesinde girmiştim =) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005