Kaplosuz modem de kullanıcıyı öğrenmeArkadaşlar laptopumdan wireless bağlantısıyla bir kaplosuz ağa bağlandım. Ama bağlantının komşularımdan kime ait olduğunu bilmiyorum.Kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.ßirde bu bağlantının sınırlı veya sınırsız olduğunu nasıl öğrenebilirim... Bu konu hakkında
Konu aKqS tarafından açılmış, 1956 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kaplosuz modem de kullanıcıyı öğrenme konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 1956. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #316339
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar laptopumdan wireless bağlantısıyla bir kaplosuz ağa bağlandım. Ama bağlantının komşularımdan kime ait olduğunu bilmiyorum.Kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.ßirde bu bağlantının sınırlı veya sınırsız olduğunu nasıl öğrenebilirim...
Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #312953 Yer: GMG Garage
Karma etkisi: 40506
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4049798
|
mac adresini bulabilirsin ama bilgisayarı bulamazsın
Bağlantının sınırlı sınırsız oldugunu öğrenmen zor fazla sarma bence yazık adam sınırsızsa gümler ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Bilgisayarıda bulursunuz sisteminize Arp Spoofing programını kurun ve çalıştırın size gelen giden paketler sayesinde wireless ağ üzerindeki bütün bilgisayarları isimleri ile birlikte gösterecektir eğer modemin web arayüzüne ulaşa biliyor iseniz kullanıcı adını ve şifresini alarak telefon sahibinin ismini öğrene bilir ve hangi komşunuza ait olduğunu öğrene bilirsiniz ayrıca kullanıcı adı ve şifresi ile ttnet kotadan kotasına bakarak sınırlı yada sınırsız olduğunu göre bilirsiniz sonuçta sınırlı hatlar 4 veya 6 gb oluyor şimdi siz baktığınız kişide ay'da 10gb 20 gb ise o kesin sınırsızdır kimse 6 gb ı geçipte ek ücret ödemek istemez en azından bu şekilde öğrene bilirsiniz kolay gelsin
Düzenleyen Balamir : 17-04-2009 at 14:56. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268849 Yer: türkiye
Karma etkisi: 9149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 914468
|
Aynısını bende araştırıyorum.Birde ekstradan Ağda kendimizi nasıl gizleyebiliriz.Çünkü modemin ayar sayfasına girerseniz kendinizin apaçık birşekilde görürsünüz(mac adresiniz ıp adresiniz).Eğer kullanıcı adı ve parolayı biliyorsan kota sorgularsın adam 4 gb den fazla indirmemişse kotalı olur büyük bir ihtimal.
Kullanıcı adı ve parolayı bilmiyorsan yine modem ayar sayfasından öğrenebilirsin.bunun için wardomda bilgiler var bu konuda yardımda edebilirim.![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268849 Yer: türkiye
Karma etkisi: 9149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 914468
|
Alıntı:
Birde şöyle birşey dikkatimi çekti windowsta ağa bağlıyken modem ayar sayfasında kendimi görebiliyorken linüx de hiç bir iz yoktu bunun nedeni senin dediğin gibi farklı grup ve aynı isim olmasındanmı kaynaklanıyor.Düzenleyen siyahizm : 17-04-2009 at 16:06. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #434393
![]() Karma: -7
|
Teşekkürler önemli paylaşımlar korunmak içinde kullanılır, açık bulmak içinde.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #237384
Karma etkisi: 227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22328
|
Ağda kendimi gizlemek için mac adresini değiştiriyorum ve bilgisayar ismini beni ele vermeyecek bir şey yapıyorum. pc , 1 gibi. İp adresimi varsın bilsinler onu zaten bana modem atadı. Bir şey çıkmaz sanırım.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| modem, wireless |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |