Kariyer Grup Online Çalışma Platformu Hakkında...Merhaba Arkadaşlar Bir çoğunuzun bildiği gibi son zamanlarda internetten para kazanma,ek gelir elde etme,part time iş gibi ilanlarla karşılaşıyoruz.Bende bu sistemleri sizler için araştırdım.Bu bilgileri silzerle paylaşmak istiyorum internetten para
Konu karabork tarafından açılmış, 1216 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kariyer Grup Online Çalışma Platformu Hakkında... konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 1216. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119428 Yer: 'in ne önemi var
Karma etkisi: 4277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 427180
|
Merhaba Arkadaşlar Bir çoğunuzun bildiği gibi son zamanlarda internetten para kazanma,ek gelir elde etme,part time iş gibi ilanlarla karşılaşıyoruz.Bende bu sistemleri sizler için araştırdım.Bu bilgileri silzerle paylaşmak istiyorum internetten para kazanma vs bu gibi şeylerle ilgilenen arkadaşlar varsa bu yazımın onlara fikir vereceğini düşünüyorum.
Bu Yazıda Neler Bulacaksınız? Kariyer Grupta sistem nasıl işliyor resmi kayıt ve SG kayıt nedir arasındaki fark nedir,Sistemde Görevler hakkında bilgiler vs. Ön Başvuru ve Kayıt? 1-Öncelikle Ön Kayıt Yaptırmanız gerekiyor sisteme Ön Kayıt yaparken sistem size 2 adet seçenek sunuyor 1-1-Resmi Kayıt 1-2-SG Kayıt Bunlar Nedir Onu İnceleyelim 1-1-Resmi Kayıt Arkadaşlar Eğer bu seçeneği seçip kayıt olursanız sizden 30Tl DVD(Bu DVD’de kariyer grubun çalışma stratejileri ve işleyişi hakkında detaylı bilgiler bulunuyor.) Ücretini Yatırmanız + 150 Puan değerinde ürün satın almanız isteniyor.(Bu işlemi 1 defaya mahsus yapıyorsunuz..Daha sonra herhangi bir ücret ödeme veya ürün satın alma durumu söz konusu değil.) Resmi Kayıt Olunca Ne Olacak? Nasıl Kazanç Elde Edeceğim? Resmi Kayıt için gerekli işlemleri yapıp Resmi kayıt olmussanız Sistemde Belirtilen görevleri(Görevleri Birazdan İnceleyeceğiz) alarak hemen kazanmaya başlıyorsunuz Görev yaptıkca sistem size her ay otomatik olarak üye desteği veriyor ,bunun yanında size verilen kendinize özel linkle sisteme üye getirebiliyorsunuz ve her üye karşılığında 15 TL sizin bakiyenize ekleniyor.Ayrıca bu üyelerin alt üyeleri olursa onlardanda kar payı alıyorsunuz...Resmi Kayıt olmaktaki amaç biran önce kazanmaya başlamaktır... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512934 1-2-SG Kayıt Arkadaşlar Ön Kayıt Formunda SG Kayıt Seçeneğini seçerek kayıt olmuşsanız sizden sadece 30TL’lik DVD ücretini ödemeniz isteniyor.Ödeme yaptıktan sonra 1 Haftalık deneme süreciniz başlamış oluyor.Bu süreçte siz sistemi inceliyorsunuz eğer memnun kalırsanız resmi kayıt oluyorsunuz,memnun kalmassanız 1 haftalık sürede sistem size üye desteği vermemişse 30 TL iade ediliyor.(Sistem %90 destek veriyor yani iade işi zor bunuda gözönünde bulundurun...)Eğer sistem üye desteği vermişse İade durumu söz konusu değil… SG Kayıtta Nasıl Kazanç Sağlarım? SG kayıt olan yani sistemi deneme aşamasında olan bir kişi Kendine verilen özel linkle reklam yaparak sisteme üye getirirse gelen her üye için bakiyesine 10 TL eklenir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512934 SG Kayıt Olan Bir Kişi Sistemde Görev Alarak Kazanç Sağlayabilir mi? SG Kayıtlı olan kişi Sistemden Görev Talep ederek görev alabilir.Sistemde görev alarak bu görevleri yerine getirirse sistem üye desteği verir Fakat resmi Kayıtlı Olmadığınız için bunlardan herhangi bir kazancınız olmaz…Resmi Kayıt olduğunuzda bu kişilerden hak ettiğiniz kazanç payınız bakiyenize eklenir…SG Kayıtta dikkat edilmesi gereken durumlardan biride Resmi kayıt olana kadar bakeyenizdeki kazancınız hesabınıza aktarılmamaktadır.Fakat şöyle bir durum mevcut biriken Ücretinizi Resmi Kayıt için gerekli olan alışverişte Kullanabiliyorsunuz… Sistemde Ne Gibi Görevler Var? Sistemde 20 farklı mevcut.Bu Görevlerden bir kısmını aşağıda açıkladım 1-Microsoft Office Programlarının İnternet Üzerinden Kullanımı İle Raporlama İşlemleri 2-Web Sayfalarının ve Forum Sitelerinin Yönetiminde Görev Alabilecek Teknik Altyapıya Sahip Kişiler 3-Online Konferans Odalarımızda Mikrofon Kullanarak Canlı Yönlendirme Yapabilecek Kişiler 4-Eğitim Alanında Tecrübeli Online Eğitim Dökümanları Hazırlama ve Sunumunda Görev Alabilecek Kişiler 5-Yazılı Online Destek Platformumuzda Görev Alacak Canlı Yardım Tecrübesi Olan Kişiler 6-Çağrı Merkezi veya Halkla İlişkiler Tecrübesi Olan Telefon İle Arama Organizasyonlarımıza Görev Alacak Kişiler 7-İnternet Reklamcılığı Konusunda Deneyimli , İnternette Çok Zaman Geçiren Kişiler 8-Facebook , Msn Tarzı Paylaşım Platformlarında Reklam Görevi Yapacak Kişiler Gerçekten Ödeme Yapılıyor mu? Arkadaşlar bu konuda hiçbir sıkıntı yok kazancınız her ayın 15’inde tıkır tıkır belirtmiş olduğunuz hesap numaranıza veya paypal hesabınıza yatıyor… Şimdilik İzlenimlerim bu şekilde umarım Sizlere faydalı olur.Şahsi fikrim ise bence bu gibi sistemlerle boşa zaman kaybetmeyin tamam kazanç sağlanabilir ama çok cüzzi miktarlar ve aşırı emek genede tercih sizin Saygılarımla… Düzenleyen karabork : 26-11-2011 at 15:30. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
benzer olarak açtığın 3.konu bu
abartmadınız mı acaba ? daha siz ödeme almadınız dimi nasıl oluyor da başkalarına tavsiye ediyorsunuz sizin ki tavsiyeden çok reklam amaçlı oluyor. tavsiyem fazla şansınızı zorlamayın ceza alacaksınız http://www.wardom.com.tr/part-time-i....html?t=512475 Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512934 http://www.wardom.com.tr/part-time-i....html?t=512340 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #119428 Yer: 'in ne önemi var
Karma etkisi: 4277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 427180
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen karabork : 25-11-2011 at 21:54. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| SİLKROAD `` Grup Eşleştirme Sistemi | ωαгзż | SilkRoad Online | 0 | 24-03-2009 13:16 |
| Atamız İle İlgili Kitaplar | MATRIX_90 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 0 | 07-02-2007 10:07 |
| Grup Yönetimi hakkında... | fstx | Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız | 1 | 14-11-2006 13:53 |
|
|