karşı pc nin şifresini almakmillet tartışıp dururmuş. tavuk mu yumurtadan çıktı, yumurta mı tavuktan diye.. bir sonuca ulaşamamışlar, gidip horoza sormayı akıl etmişler.. - yaa horoz bilaader. tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı
Konu Gila tarafından açılmış, 4385 kişi tarafından görüntülenip, 40 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
karşı pc nin şifresini almak konusundaki toplam yorum: 40, okunma sayısı: 4385. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
millet tartışıp dururmuş. tavuk mu yumurtadan çıktı, yumurta mı tavuktan diye..
bir sonuca ulaşamamışlar, gidip horoza sormayı akıl etmişler.. - yaa horoz bilaader. tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavu.... - baaanane yaaa. ben koyar, işi bitiririm. gerisi beni alakadar etmez.. bu tür bir konuyu ilk defa açıyorum.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=315289 açıkcası, arama falan da yapmadım. konunun yeri burasımıdır - değilmidir, onu da bilemem ben konumu açarım konu modu gelir istediği yere koyar istiyorsa bana da bir gün ceza keser ![]() öncelikle, her ne kadar rar şifresi: www.wardom.org/GİLA yazıyorsa da konuda emeğim yok denecek kadar azdır. şimdi... msn de birine bir şekide virüs yedirmek, keylogger yedirmek vs için uğraşıyoruz. en kestirme yol karşı cins kılığına girmektir. burayı tıklayarak split videomuzu indiriyorsunuz. rar şifresi dediğimiz gibi www.wardom.org/GİLA dır. rar dosyasının içinden 2 adet video klibi ve bir adet de setup program çıkıyor. programı kuruyorsunuz. karşınıza şöööle birşey çıkıyor.. ![]() önce video sekmesini tıklıyorsunuz ardından alt tarafta açılan seçeneklerden video file sekmesini tıklıyorsunuz ve karşınıza çıkan pencereden, koymuş olduğumuz iki video örneğinden birini seçip, - AÇ - sekmesini tıklıyorsunuz. ( bu video klipleri çoğaltmak tamamen sizin becerinize kalmıştır. ne tür bir işlemde kullanmak istiyorsanız ona göre daha kapalı, daha açık elemanlar kullanabilirsiniz ) ![]() 3. adımda hatun görüldüğü gibi iş başındadır. bu sizin fake videonuz. ![]() bu işlemi yapıp, çalıştırmaya başladıktan sonra iş sadece karşı tarafa msn açtırmaya kalıyor. karşı taraf kendi görüntüsünü verirken siz otomatikman karşı tarafa bu görüntüyü göndermiş oluyorsunuz.. toparlayacak olursak, splitcam kuruluyor msn deki kurbanınızı cam açtırmaya ikna ediyorsunuz karşı taraf ikna olduktan sonra splitcam çalıştırılıyor peşinden msn de görüntülü konuşma başlatılıyor siz karşı tarafın görüntüsünü alırken, o da sizin sahte görüntülerinizi alıyor.. peki.. sonra? sonrası şu.. bir resim yolluyorsunuz bir resim alıyorsunuz ikinci resim yollanıp alınıyor üçüncü resim yollanacakken ( örneğin. hamamda kızlarla çektiğimiz bir clip var. ben yokum nasıl olsa. al onu da yollayayım ) diyerek keylogger, virüs, trojan, aklınıza ne gelirse yolluyorsunuz. foyanız çabuk ortaya çıkabilir çok acele davranmayacak, ağırdan da almayacaksınız keylogger, virüs nereden bulacağım derseniz iki seçeneğiniz var Bitpazarına gidin veya 1st class a gelin ![]() ( bu son replikten sonra m3hm3t beni kesin çöp kutusu modu yapar artık ) kendi gitti, adı kaldı yadigar: Furkan'a teşekkürler. Düzenleyen Gila : 09-10-2009 at 18:35. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320031 Yer: İstanbul - Wien
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255126
|
başlık split cam olarak yazılsa daha iyi olurdu gila.. cunku burda keyloggerla ilgili konu yok. sosyal mühendislik yoluyla split cam var.. bugun sana attıgım pm aklına mı yattı hayırdır
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
sosyal muhendislik'de bir hacking yontemidir
. ve anilan en buyuk hacker kevin mitnick cok buyuk bir sosyal muhendistir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=315289 aslinda bu tip seylere karsiyim. 1stclass'da 10.000lerce log toplayan var milletin ozel hayati, neyi varsa neyi yoksa bu insanlarin elinde. ve bu cok cirkin bir sey... (lutfen kimse alinmasin)100 tane bos - bombos adamin sifresini ele gecirmeye calisacaginiza bir tane web adminin sifresini elinize gecirmeye calissaniz daha iyi olur :P. konu icin tesekkurler bu gunlerde seni cok hacker suratli goruyorum hacu :P muck. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172167
Karma etkisi: 12629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1262436
|
1st class için yapılmış reklamla bitirmişin GİLA
Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #211206 Yer: YeniFoça !!.
Karma etkisi: 5398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 539278
|
1st classa gelmeyi çok isterimde maddi yönden sıkıntılıyım =) Ama güzel konu olmuş inş bizde 1 st oluruz
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32574 Yer: istanbul
Karma etkisi: 982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 97529
|
mauahha cop kutusu modu guzelll
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
arkadaşlar
1st class için üyelik düşünüyorsanız, elinizi çabuk tutun yakında 1st class da yenilikler, ayrıcalıklar olacağı ve buna bağlı olarak farklı fiyat uygulamaları olacağı konusunda baykuşlar haber ulaştırdı ciddi ciddi para değil. üç - beş gün internet kafelerde harcadığınız paradır topu tüfeği. bulduğunuz imkanların maddi karşılığını ölçebilmeniz mümkün değil. yeni bölümler açılıp fiyat farkları oluşmadan gelin - katılın. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=315289 kesinlikle pişmanlık duymayacaksınız. bu bir GİLA lafıdır... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
En Güzel Kullanıcı Adı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #242972 Yer: Karabük
Karma etkisi: 27569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2756137
|
Ücret ne kadardı
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154342 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 18661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1865509
|
Alıntı:
Ben warlogeri indirdim sadece zararlı olabilecek birisi olursa ( şimdiye kadarda olmadı ) kullanmak için indirdim. kişilerin özel hayatını hangi sebebten olursa olsun izleyenleri kınıyorum ve daha beter hale kendilerinin düşmesini istiyorum ![]() bazen arkadaslar logları yayınlıyorlar tamam isim vermeden yayınlıyorlar geyik olsun diye ama olsun sonucta kendileri olaylara şahit oluyorlar. yapan arkadasların vazgeçmelerini söylesemde sonuc cıkacagını sanmıyorum. ama etme bulma dünyasıdır bunu unutmayalım. saygılar vede coker arkadasım teşekküler |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #323464 Yer: Lost Northern Star
Karma etkisi: 2576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 257170
|
teşekkürler GİLA dede...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #185712 Yer: İstanbul / İçerenköy
Karma etkisi: 327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 32213
|
harika anlatım GİLA dede ayrıca uyarın için teşekkürler bakalım para çıkışırsa pazartesi alacağım split cam şöyle bir hata veriyor GİLA dede:
FAILED(hr=0x80040217) in m_pGraph->Connect(pSourcePin, pGrabPin) Düzenleyen mertgurkan : 09-10-2009 at 20:34. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #266902 Yer: Nazilli/AYDIN
Karma etkisi: 11714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1170901
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320031 Yer: İstanbul - Wien
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255126
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Çırak