Kasper,Nod32,combofix.. hiç bişey silemiyorArkadaşlar başımda lanet bir virüs var. Ben buna ; mylovefacebook virüsü diyorum. Virüsün bilgisayarda yaptıklarını anlatıyım; internet explorer title değiştiriyor oraya ; (-[MyLoveFacebook.LiuYiFei@hotmail.com ]-) Yazıyor http://img839.imageshack.us/img839/8351/virs.jpg (http://img839.imageshack.us/i/virs.jpg/) Uploaded with ImageShack.us
Konu Agovic tarafından açılmış, 1549 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Kasper,Nod32,combofix.. hiç bişey silemiyor konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 1549. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44890 Yer: imin ne önemi var :)
Karma etkisi: 1266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125950
|
Arkadaşlar başımda lanet bir virüs var. Ben buna ; mylovefacebook virüsü diyorum.
Virüsün bilgisayarda yaptıklarını anlatıyım; internet explorer title değiştiriyor oraya ; (-[MyLoveFacebook.LiuYiFei@hotmail.com ]-) Yazıyor ![]() Uploaded with ImageShack.us Ana sayfam kilitli değil fakat , her düzeltiişimde otomatik olarak '' http://www.officiel-site.110mb.com/ '' adresi oluyor regedit açılmıyor msconfig açılmıyor Combofix ile bazen açılıyor, explorer title değiştirsemde, yeniden başladığında virüs kendini gösteriyor. Firefox, chrome yada opera , hangi tarayıcıyı açarsam açayım, int explorer açılıyor ve o virüsün sayfası açılıyor Virüs kendi kendine, chrome.exe , opera.exe , firefox.exe dosyaları yaratıyor,böylelikle tarayıcıları kendı elıne geçiriyor. Ben farklı isim vererek çözüme ulaşabildim ancak. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=415079 dosyalarımı sağ tıkladığımda, virüsün oluşturduğu sahte programları görüyorum '' ![]() Kaspersky pure kullanıyorum hiç bir şekilde engelleyemiyor Kaspersky 9 kullandım engellemedi. Ad Aware ile tarattım sonuç yok super Spyware ile tarattım sonuç yok Dracula ile tarattım sonuç yok mallware cleaner ile tarattım sonuç yok Emut Antivirüs ile tarattım sonuç yok Eset ile tarattım sonuç yok ( olmasınıda beklemiyordum zaten) Combofix ile 2 kez ard arda tarattığımda title bazen düzeliyor. Ana sayfam düzeliyor fakat yeniden başlattığımda tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum. Combofix inde bulduğu tek virüs , sürücülerde autorun.inf virüsü .. aynı ağda bulunduğum diğer bilgisayarlardada bu sorun vardı, ağ kablosunu cıkarıpta denedim ,yeniden başlattığımda tekrar virüs kendini gösterdi. GÜvenli kipte tarattırma yaptım, yine bir sonuç yok. Format harici bir çözüm önerisi olan varsa memnun kalıcam Düzenleyen Agovic : 27-08-2010 at 16:54. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #462119 Yer: miyim yemem :)
Karma etkisi: 300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29876
|
Bu kadar bilgisayarını esir almış olan virüsü hiç bi programın silceğini sanmıyorum format at diyer öneriler zaman kaybı olur zamanın çoksa bişi diyemem
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44890 Yer: imin ne önemi var :)
Karma etkisi: 1266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125950
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1673935
|
Sistem geri yükle dicem ama bulunmadığına göre baya güzel trojenmiş... Bunu tek çözebilecek Spyware doctor sanırım.. Bilgisayardaki hataları bulup düzeltiyor hem.. Bir dene istersen..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
Format at rahat et
![]() ama eğer istemiyorsam malwarebytes qnti-malware ile sonra spyware doctor anti-spyware ile bi tarattır derim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183186
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21300
|
Arkadaşlar Merhaba..Pc Format Atma Kısmına Geçtiğimde Resetliyor Makine Ne Yapmalıyım Sizce ??
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416832
Karma etkisi: 20391
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2038543
|
bide norman malvare cleanneri güvenli kipde dene
olmazsa ve zamanın varsa format at derim sonuçta en temizi, en rahatı |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1673935
|
Alıntı:
Siz biçimlendirmeden mi bassediyorsun? Tam anlıyamadım.. Res atma kısmı nerde oluyor? |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #208143 Yer: imin ne önemi var ;)
Karma etkisi: 18851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1884418
|
ötenazi hakkını istiyor sistem bence de format at ama res atması durumu işi bozmuş iyi şanşlar dilerim...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #313334 Yer: İzmir
Karma etkisi: 6007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 600295
|
oha nası bişi bu allah kimsenin pc sine düşürtmesin şu trojanı
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #479890
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9193
|
Sen en iyisi pc ne temiz bir format at dier yerlere bulaşmadan.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #451892 Yer: Gitaristan
Karma etkisi: 3979
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 397775
|
Awast 4.8 Pro onu silmezse bende bişey bilmiyorum
başlangıçta taramayı zamanla bak gör |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350368
Karma etkisi: 3
![]() Karma: 10
|
önce c özelliklerden kotayı minumuma getir sonra combofixi kullan virüs kendini yeniliyemez virüs silinebilir diye düşünüyorum ama neyse
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350368
Karma etkisi: 3
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #453834
Karma etkisi: 2131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 212920
|
Bence Bağlantını Kes Karşıdan Güncellemesin Virüs Kendini Sonra Her Türlü Programla Silmeyi Dene Avastın Açılırken Taraması Var Onu Dene Olmadı Hiren Booth CD si ile Checkdisk yap
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|