Kavga Bölümü Diyen...İÇERİ!! :)Arkadaşlar başka forumda gezerken gördüm adamlar ne güzel kavga bölümü açmışlar :D açıklamasıda isteyen üyeler başkalarını rahatsız etmeden bu bölümde tartışsınlar demiş :) sonra düşündüm neden bizde de olmasın dedim
Konu AssassiN* tarafından açılmış, 205 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
Arkadaşlar başka forumda gezerken gördüm adamlar ne güzel kavga bölümü açmışlar
açıklamasıda isteyen üyeler başkalarını rahatsız etmeden bu bölümde tartışsınlar demiş sonra düşündüm neden bizde de olmasın dedim ve bu fikrimi sizlere dile getirdim sizce moderator arkadaşlarda uygun görürlerse bu fikrim nasıl? ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328927 Yer: BURSA
Karma etkisi: 37197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3718973
|
vay anasını kavga bölümü he
![]() kavga kuralları : küfür etmek yok bel altı vurmak yok göze parmak sokma yok gö... parmak basma yok... kardeş kardeş kavga edin hade bakam.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Dediğin gibi orası başka forum
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|