kaynak paylaşımıArkadaşlar benim şöyle bir fikrim var.Dikkatimi çekti bu kadar değerli bir bölümde yeterli sesli ve görüntülü kaynak mevcut değil.Her geçen gün değerlerimiz yok olma tehditi ile yüz yüze ve elinizde
Konu winston8 tarafından açılmış, 255 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5222
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 328
|
Arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var.Dikkatimi çekti bu kadar değerli bir bölümde yeterli sesli ve görüntülü kaynak mevcut değil.Her geçen gün değerlerimiz yok olma tehditi ile yüz yüze ve elinizde bulunan Atamıza ve tarihimize dair bilgilendirici kaynakları upload etsek.Tarihimizde bilmediğimiz çok şey var.Bunları paylaşma adına,bunları çevremizdeki insanlara öğretme ve yayma adına,elimizdeki video belgeselleri mp3 kaynaklı tarihi belgeleri upload edip paylaşırsak çok güzel olacağı kanaatindeyim.Ne kadar az sayıda olsada duyarlı arkadaşlar olacağını düşünüyorum.Herşey eğitimden bilgilendirmeden geçer.Atamız da bunu söylemiyormuydu.Ben ilk adım olarak bugün elimdeki video ve diğer belgeleri upload etmeye başladım.Herşey sözde kalmamalı bu yüzden sözde kaldığı için bu kadar olumsuzluk türemedimi zaten.Neyse,yanlışım varsa herkesten af dilerim.Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=94521 Not İnternet kaynaklı bir hata yüzünden konuyu iki defa ayrı başlıklar altında açmışım,özür diliyorum.)Düzenleyen winston8 : 30-09-2006 at 07:39. Sebep: hata |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52114 Yer: CENNET VATANIM
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1369
|
bu konuda katılıyorum sana hep destek tam desteğimle yanındayım dostum saygılarımla
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=94521 ilk paylaşım benden gelsin,umarım verilmemiştir daha önceden Atatürk Ile Ilgili 80 Kitap, Mükemmel bir arşiv mutlaka indirin http://www10.rapidupload.com/d.php?f...&filepath=8406 5.49 Mb Geçmişinle daha fazla oğün. Çünkü senin ecdadın bu şekilde destan yazdı. Onların kemiklerini sızlatma. Çünkü onlar siz torunları vatansız kalmasın diye, babanızı görmeden şehit oldular. ![]() Düzenleyen narkoz_3264 : 30-09-2006 at 09:11. |
|
|
|
|
#3 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
biraz araştırma yaparsanız beyağı geniş arşivimiz mevcut,ama olmayan mataryeller bulursanız değerlendiririz.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|